Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A leszorításos módszer mennyir...

A leszorításos módszer mennyire válik be kutyáknál? Cesar Millan féle, hatalomátvétel, agresszív kutyáknál.

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
Ha másik kutyát ad helyette, az általában azért van, mert az előző kutya energiaszintje magasabb volt, mint a gazdáé. De amúgy olyan módszere nincs, ami konkrét lenne. Csupán az "energia nyelve"
2012. júl. 5. 14:05
 52/75 anonim ***** válasza:
Persze, ha valakinek bejön az ezoterikus megközelítés, akkor jó is az!
2012. júl. 5. 14:20
 53/75 anonim ***** válasza:

OFF:

"Azért megnézném, amikor ezt a kutyát próbálja meg uralni. Utána a kórházban jó pár hónapig gondolkodhatna.

http://www.youtube.com/watch?v=GruYzOGX4BM

Amúgy nincs azzal az emberrel baj, amit csinál jól csinálja, a városi elkényeztetett kiskutyákkal megtanítja bánni a gazdáikat."

-no ez aztán a kutyakiképzés legalja, kik ezek a barmok, még a kiképző sem uralja, sem a gazdi a kutyát?!

egyébként a kutyával még ennek ellenére is lehetne dolgozni könnyedén (pláne nem a saját területén), főleg ha nincs jelen a gazdi és a kutya kiképzője akik kb. elmegyógyintézetből szabadultak, legalábbis olyan szinten értenek a kutyákhoz :))))

2012. júl. 7. 15:13
 54/75 anonim ***** válasza:

"Módszernek viszont vannak magyar módszerek is, amik valóban összeszedettek, logikusak és tanulhatók, az nekem tökéletesen megfelel."

-csak nem a "világhírű" 3 oldalban leírt tükömódszarra gondolsz? :))))

NE magyarkodjuk már ennyire mindenhol, kutyakiképzés területén évszázadok óta kb. ugyanazon módszereket variálja mindenki, de amit Millan csinál az nagyrészt nem kiképzés, hanem kommunikáció a kutya ösztöneivel...de ebben sincs semmi újdonság, 50 éve vidéken használta mindenki pl. a kuvasza fegyelmezésére az "alfaroll"-t de ebben nincs semmiféle leszorítás...

2012. júl. 7. 15:20
 55/75 anonim ***** válasza:

Utolsó: Én vagy az, aki az előttem lévők szerint "vehemesen védem őt"

Kicsit összeszedetlenül, kuszán fogalmaztál, emiatt nem tudom kivenni a szövegből, hogy akkor melyik párti vagy.

2012. júl. 8. 15:10
 56/75 anonim ***** válasza:
semmilyen párti nem vagyok, Cesar Millannak meg semmi szüksége védelemre, aki ért a kutyákhoz tudja azt is, hogy működnek a dolgok amit csinál...
2012. júl. 8. 16:01
 57/75 anonim ***** válasza:
76%

"-no ez aztán a kutyakiképzés legalja, kik ezek a barmok, még a kiképző sem uralja, sem a gazdi a kutyát?!

egyébként a kutyával még ennek ellenére is lehetne dolgozni könnyedén (pláne nem a saját területén), főleg ha nincs jelen a gazdi és a kutya kiképzője akik kb. elmegyógyintézetből szabadultak, legalábbis olyan szinten értenek a kutyákhoz :))))"

Itt nem volt szó kiképzésről. Itt egy egyszerű behatolás lett szimulálva és megnézve, hogy egy nyers kutya hogy reagálja le. Területőrzési ösztönpróba.

Cesar Millan ért a kutyákhoz, de a műsorban rengeteg a vágás. Van olyan, mikor a túlságosan vad kutyát kissé lenyugtatják ilyen-olyan szerekkel és 20 perc múlva folytatják a forgatást. Szóval azért ne higyjétek el azt, amit láttok. Hollywood...

2012. júl. 8. 18:16
 58/75 anonim ***** válasza:
Drágám, nem Hollywood! És semmilyen nyugtató szereket nem használ. De ringassátok szépen magatokat a saját kis "igazatokban"...
2012. júl. 9. 13:40
 59/75 anonim ***** válasza:
Pedig sajnos a CM műsorai az egyszerű "show műsor" kategóriába sorolhatók.
2012. júl. 9. 14:32
 60/75 anonim ***** válasza:

"Drágám, nem Hollywood! És semmilyen nyugtató szereket nem használ. De ringassátok szépen magatokat a saját kis "igazatokban"..."

Szerintem Te ringatod magad, de csak hajrá. :-) Mutatok én nem egy kutyát, ami Cesarból virslit csinálna, jöhetne bármilyen módszerrel. :-)

2012. júl. 9. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!