A leszorításos módszer mennyire válik be kutyáknál? Cesar Millan féle, hatalomátvétel, agresszív kutyáknál.
OFF:
"Azért megnézném, amikor ezt a kutyát próbálja meg uralni. Utána a kórházban jó pár hónapig gondolkodhatna.
http://www.youtube.com/watch?v=GruYzOGX4BM
Amúgy nincs azzal az emberrel baj, amit csinál jól csinálja, a városi elkényeztetett kiskutyákkal megtanítja bánni a gazdáikat."
-no ez aztán a kutyakiképzés legalja, kik ezek a barmok, még a kiképző sem uralja, sem a gazdi a kutyát?!
egyébként a kutyával még ennek ellenére is lehetne dolgozni könnyedén (pláne nem a saját területén), főleg ha nincs jelen a gazdi és a kutya kiképzője akik kb. elmegyógyintézetből szabadultak, legalábbis olyan szinten értenek a kutyákhoz :))))
"Módszernek viszont vannak magyar módszerek is, amik valóban összeszedettek, logikusak és tanulhatók, az nekem tökéletesen megfelel."
-csak nem a "világhírű" 3 oldalban leírt tükömódszarra gondolsz? :))))
NE magyarkodjuk már ennyire mindenhol, kutyakiképzés területén évszázadok óta kb. ugyanazon módszereket variálja mindenki, de amit Millan csinál az nagyrészt nem kiképzés, hanem kommunikáció a kutya ösztöneivel...de ebben sincs semmi újdonság, 50 éve vidéken használta mindenki pl. a kuvasza fegyelmezésére az "alfaroll"-t de ebben nincs semmiféle leszorítás...
Utolsó: Én vagy az, aki az előttem lévők szerint "vehemesen védem őt"
Kicsit összeszedetlenül, kuszán fogalmaztál, emiatt nem tudom kivenni a szövegből, hogy akkor melyik párti vagy.
"-no ez aztán a kutyakiképzés legalja, kik ezek a barmok, még a kiképző sem uralja, sem a gazdi a kutyát?!
egyébként a kutyával még ennek ellenére is lehetne dolgozni könnyedén (pláne nem a saját területén), főleg ha nincs jelen a gazdi és a kutya kiképzője akik kb. elmegyógyintézetből szabadultak, legalábbis olyan szinten értenek a kutyákhoz :))))"
Itt nem volt szó kiképzésről. Itt egy egyszerű behatolás lett szimulálva és megnézve, hogy egy nyers kutya hogy reagálja le. Területőrzési ösztönpróba.
Cesar Millan ért a kutyákhoz, de a műsorban rengeteg a vágás. Van olyan, mikor a túlságosan vad kutyát kissé lenyugtatják ilyen-olyan szerekkel és 20 perc múlva folytatják a forgatást. Szóval azért ne higyjétek el azt, amit láttok. Hollywood...
"Drágám, nem Hollywood! És semmilyen nyugtató szereket nem használ. De ringassátok szépen magatokat a saját kis "igazatokban"..."
Szerintem Te ringatod magad, de csak hajrá. :-) Mutatok én nem egy kutyát, ami Cesarból virslit csinálna, jöhetne bármilyen módszerrel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!