Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A leszorításos módszer mennyir...

A leszorításos módszer mennyire válik be kutyáknál? Cesar Millan féle, hatalomátvétel, agresszív kutyáknál.

Figyelt kérdés

2012. márc. 7. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 A kérdező kommentje:
Kissé érzékeny a lelked... semmi hentes módszert nem látok, tök nyugodtan, finoman kezeli a kutyát...
2012. márc. 9. 10:16
 32/75 anonim ***** válasza:
18%
Finoman? Hol látsz te itt "finom" módszereket? Egy félős kutyát gyakorlatilag terrorizál és komolyan büntet, tudtán kívül hatalmas hibákkal a semmiért. Hát számomra ez valóban nem finom bánásmód. És én is vallom azt a nézetet, hogy a kutya nincs cukorból, de olyan óriási hibákat elkövetni, mint amit ő tesz, már ne haragudj, de az nem csoda, hogy minden kicsit is hozzáértőbb kiakad tőle.
2012. márc. 9. 16:58
 33/75 anonim ***** válasza:
2012. márc. 9. 17:13
 34/75 anonim ***** válasza:
66%
Igen, jobb helyeken ezt a technikát büntetésként alkalmazzák. Olyan, mintha gőze se lenne a kutyák testbeszédéről és ösztönkészletéről. Pedig valaminek halványan derengenie kellene, különben hogy lehet ilyen sikeres? Valahogy valami eredményt csak elér a kutyákkal. Én nagyon furcsának találom ezt az egészet.
2012. márc. 9. 17:32
 35/75 anonim ***** válasza:

az "alfa roll" nem leszorítás, hanem oldalra fektetés...olyan kutyánál amely jól szocializált, és kölyök korban megtapasztalhatta már ezt a fajta fegyelmezést kutya vagy ember társától annál működik, amelyik először találkozik ezzel pl. felnőttkorában annál hatalmas ellenállást, vagy akár félelmet is kiválthat-ergo nagy az esélye a harapásnak

kockázatos módszer de működik mindig! tudni kell kivitelezni, és befejezni... rosszul végrehajtva csak olaj a tűzre és hatalmas a sérülés veszélye kutya és ember részéről is!

2012. márc. 11. 20:33
 36/75 anonim ***** válasza:
18%
Az irigység nagy úr! Az a most jelen lévő/ vagy inkább gépelő emberek mind féltékenyek Cesar Millanra, mivel ő volt olyan bátor, hogy angol tudás nélkül átszökjön az Egyesült Államokba és az álmát beteljesítse. Lemerném fogadni, hogy az itt lévő nagyon intelligens emberek közül kevesen mernék ezt bevállalni. Tudjátok, ti is buta "amerikai" gazdák vagytok, akik nem ismerik a kutyákat természetes közegükben. A falkában nincs olyan, hogy "szülinapi buli" vagy hogy simogatás! Ott kő kemény fegyelem van! És a kutyák csak is úgy boldogok, hogy ha valaki megmondja nekik, mit tegyenek! Szerintetek a falkában a falkavezér csak a kölyköket meg a kis testű kutyákat szorítja földre és harapja meg nevelés céljából?! Mert akkor nagyon el vagytok tévedve kedveseim! A falkavezér olyan magas pozíciót élvez a falkában, hogy bárkit, aki megszegte a falka szigorú törvényét, lenyomhatja a földre, de akár még meg is ölheti! Lehet itt finomkodni, de a falkához képest Cesar Millan egészen kegyes! Tehát csak ajánlani tudom a módszerét! Tudom, úgysem kedvelitek a véleményem, de majd megnézem, hogy a jutalomfalatokkal és a finomkodással mit értek el!
2012. júl. 3. 13:40
 37/75 anonim ***** válasza:
60%
Te se láttál még kutyafalkát az biztos. De farkas falkát sem.
2012. júl. 3. 15:01
 38/75 anonim ***** válasza:

De abban is biztos vagyok, hogy te sem!

"A hatalmas sziklát nem zavarja a szél; a bölcs ember elméjét nem zavarja sem a tisztelet, sem a becsmérlés." Buddha

2012. júl. 4. 08:11
 39/75 anonim ***** válasza:

03-08 17:16 Te meg csak szimplán hülye vagy! Hidd el, működik a módszere, évek óta hasonlóan tanítok, és sosem volt vele bajom. Nem hozzád vinném a kutyámat "rehabilitációra" az biztos!

Leírtál egy történetet, drámaian megfogalmazva, mikor a fele nem is arról szólt. De azért kíváncsi lennék, te hogyan oldanád meg a helyzetet, hátat fordítanál neki? Mert akkor nagy hülyeséget követnél el. Hiszen egyrészt egy nagytestű kutyáról van szó, másrészt legyen akármilyen fajta, vagy nagyságú, csak azoknak fordítunk hátat, akikben teljes mértékben megbízunk. A falkában a falkavezér sem fog hátat fordítani neki....

2012. júl. 4. 08:20
 40/75 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Még annyit hozzátennék, hogy a szakértő fejeddel, tudnod kéne, hogy a kutyák a jelenben élnek, nem gondolkoznak a múlton és nem töprengnek a jövőn. Tehát, írod, hogy 1 éves terápiában stb...a kutya nem veszi magára, nem ember. Látod, ezért nem leszel te soha jó kiképző, vagy bánom is én mi, mert emberként kezeled a kutyát. És ilyenkor vannak a bajok! De hát, csak oszd az okosságodat!

2012. júl. 4. 08:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!