Ha egy kankutya az anyájával párosodik, az a kölykökre milyen hatással lesz? Biztos hogy betegen fognak születni?
Rendben megírom:) Most indulok hozzá mindjárt. Aranyosak vagytok hogy ennyire aggódtok:)
Ma reggel megetettem a kutyusokat, szerintem nagyon éhesek lehettek, mert két pofára tömték az Acana tápot:)
Szia!
Örülök, hogy sikeresen túl vannak a műtéten, és hogy ennyire szíveden viseled a sorsukat! Jó, hogy vannak még ilyen emberek, mint Te.
Sajnos, attól félek, még ha neked is adja a kutyusokat (megértem, hogy megszereted őket), hamar lesz helyettük másik, akivel hasonlóan fog bánni. Eltiltani ugyan el lehetne az álaltartástól, ha bejelented az önkormányzatnál azt, hogy a jelenlegi két kutyája milyen álalpotban volt (állatorvosi látlelet, szomszédok vallomásai, stb. szükséges lenne a bizonyításhoz), de sajnos nem látok rá sok esélyt, hogy sikerrel járnál. Mondhatni, 'nem voltak elég rosszul tartva' ahhoz, hogy elérje azt a szintet, amivel már foglalkoznak.
Ettől függetlenül ez is siker, és várjuk a fejleményeket!
Szia!
Gratulálok az új kutyusaidhoz, le a kalappal!
Képet tudsz feltenni valahová, mondjuk a képfeltöltésre?
Már régóta izgulunk értük, jó lenne látni is Őket.
Üdv, és boldog kutyás életet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!