Ha egy kankutya az anyájával párosodik, az a kölykökre milyen hatással lesz? Biztos hogy betegen fognak születni?
Én a 2. válaszoló vagyok, ne haragudj, hogy lehurrogtalak. Így olvasva a délutáni beírásokat és a válaszaidat, minden elismerésem a tied! Nem sok ilyen önzetlen, "magányos farkas" állatvédő van, aki a saját önköltségén barbárokkal próbál ember módjára viselkedni.
Utolsó idős vemhes kutyát is lehet ivartalanítani, ahogy a doki kipakolja, elpusztulnak, hiszen szülésig még nem életképesek. Nagyon kegyetlenül hangzik, és mindig megsajdul a szívem, ha egy nagy pocakos kutya kerül hozzánk, de olyankor végig nézek a 120 kutyánkon, aztán felmegyek a fórumra, és nézem a sok láncos, beteg, elütött, mentésre váró ebet, és könnyek között ugyan, de rájövök, hogy jobb, ha nem születnek meg a többi másfél millió kóbor kutya közé...
Minden elismerésem a tied, bárcsak ilyen állatvédőkkel lenne tele az ország!!!
11.30. Olvasd már el mit írtam. Kicsit lemaradtál. Nem hozok el egyet sem, de ha elolvasnád a kommentjeimet ezt láthatnád.
A többieknek köszi, majd írok szerdán:)
Kedves előző!
Ajánlom figyelmedbe a következő cikket - a beltenyésztés vagy rokontenyésztés vagy vonaltenyésztés (nevezzük ahogy akarjuk) nem feltétlenül rossz dolog.
(a cikk szerintem nagyon érdekes és gondolatébresztő és talán más megvilágításba helyez dolgokat, ill. bővítheti az emberek rálátását egyes dolgokra...ami aztán talán arra ösztönzi, hogy jobban utánaolvasson a témának)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!