7 hónapos kutyám vemhes lett a 7 hónapos kanomtól. Mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos havanese szukám, és egy 7 hónapos havanese kanom. A szuka tüzelt, de a kan leszedte a tüzelőbugyit, összeragadtak. Nem akarom ivartalanítani őket, mert tenyésztésre vettem. Tk nincs mondjuk, de az nem is fontos. Ez baj ha ilyen korán lett vemhes?2009. ápr. 8. 21:59
41/43 A kérdező kommentje:
Megtörtént az ivartalanítás. Kicsit hosszabb műtét volt mint amúgy lett volna ha nem vemhes, de szerencsére nem volt semmi komplikáció. Kértünk gallért, kicsit bizonytalanul mozog benne, de amúgy remekül érzi magát. Még gyűjtök a kis kanom műtétjére is. Köszönöm mindenkinek hogy felnyitottátok a szemem!
2009. ápr. 15. 22:29
43/43 anonim válasza:
Én nem egy helyen olvastam már,hogy a szuka kutyát legalább 1szer elletni kell, különben más bajai lesznek...
És egyébként igaza van a kérdezőnek, nem mindenkinek kell,vagy engedheti meg h tenyésztőtől vegyen tk-s kutyát.
Az a lényeg h egészséges legyen, és ha elviszik a kicsiket 6-8hetesen még bőven ráér beoltatni,féregteleníteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!