Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit lehet ilyenkor tenni? A...

Mit lehet ilyenkor tenni? A faluban romák kínozzák és szaporítják a kutyákat!

Figyelt kérdés

Szóval,élnek a falunkban pár roma házaspár és családjuk.Azt gondolom mindenki sejti,hogy milyen körülmények között.Van kb. összesen tíz gyerekük.Az a gond,hogy vannak kutyáik és iszonyú,hogy milyen körülmények között tartják őket.A kutyák szaporodnak,de nem foglalkoznak velük,már kb. 15-20 kutya sínylődik náluk.

Meg állítólag kínozzák is őket:hallottam,bár én sose láttam,hogy állandóan rugdosság őket,ahol érik.

Az a gáz,hogy a rendőrség semmit nem mer tenni,hiába jelentették már fel őket és ember be nem mer menni hozzájuk,mert pár embert már véresre vertek :S

Indult az emberek miatt eljárás,de azt hiszem felfüggesztettek kapott valamelyik,bár ez nem biztos.

Légyszíves csak normális válaszokat!

Mit lehet tenni?

Igazából senki nem mer tenni semmit a kutyák érdekében,mert fél tőlük (különösen a családfőtől,aki egy kigyúrt férfi!)

Én nem tudok tenni sajnos semmit :S

2011. okt. 14. 16:35
1 2
 1/11 Akiteki ***** válasza:
94%
Ha a rendőr sem tesz semmit, akkor milyen ötlet lehet még? Kézigránát esetleg. Gondolom a helyi rendőr fél, hogy rajta állnak bosszút. Kommandósok kellenének ilyen helyre, de azokat meg nem vetik be kutyák érdekében.
2011. okt. 14. 16:40
 2/11 A kérdező kommentje:

Akiteki igazad van!

De mondjuk már embert is bántottak,de ebbe most nem akarok belemenni,ráadásul azt,akiről a fülükbe jutott,hogy a kutyák miatt fel akarja őket jelenti,már ha jól tudom.Mert én személyesen egyiküket sem ismerem szerencsére.

2011. okt. 14. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:
8%

"Senki nem mer semmit tenni , mert fél tőlük"

"Gránát esetleg." Hmm...és csodálkozunk, hogy itt tartunk. Itt a tény, hogy rosszul bánnak a kutyákkal. Mégis az van kiemelve, hogy cigányok. "Meg állítólag kínozzák is őket:hallottam,bár én sose láttam" Akkor? Miből gondolod, hogy így van? Mert cigány a család? Persze most divat mindenért őket szidni-könnyebb, mint magunkkal foglalkozni. Miért kéne egyből gránát? Esetleg, ha átmennél hozzájuk beszélgetni? Elmondani nekik, hogy ez így nem a legjobb és tanácsot adni? Nem védeni akarom a romákat, mert nem, de ez a hozzáállás mérgezi meg még az esélyét is annak, hogy javulon a helyzet, hogy békében élhessen egymás mellett fehér, fekete, rézbűrű stb. stb. És persze könnyebb azt mondani, hogy jaj félünk tőlük, minthogy tegyünk valamit. Ha annyira aggódsz a kutyákért menj és beszélj velük te magad nem a csodára várni...

2011. okt. 14. 17:09
 4/11 compactegon ***** válasza:
100%
keresd meg a tetkós állatvédőket, majd azok lerendezik ne félj ;)
2011. okt. 14. 17:58
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

"Esetleg, ha átmennél hozzájuk beszélgetni? Elmondani nekik, hogy ez így nem a legjobb és tanácsot adni?"

Nem tudom sírjak-e, vagy nevessek. Ember! Ugye te még a büdös életben nem éltél cigányok között, vagy közelében? Legyél szíves az ilyen liberális maszlagot tartsd meg magadnak, vagy a magadfajtáknak. Elolvastad mit írt a kérdező? A RENDŐRÖK NEM MERNEK BEMENNI hozzájuk! Menj el te cseverészni velük, ha akkora a szád!

Én tudom miről beszél a kérdező, pedig én még nem is az ország legrosszabb részéről származom.

Hidd el, belőlem nem az előítélet szól, hanem a tapasztalat.

Bocs az offért.

2011. okt. 14. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Hívd ki az állatvédőket akik elviszik a kutyusokat meg a rendőröket mást nem tudsz tenni.
2011. okt. 14. 18:45
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Z.O.L.! Figyelj én azt mondom, hogy nincsenek szörnyű állapotok és hogy nincs igazad. Tudom, hogy mik vannak egyes helyeken, csupán meg mertem jegyezni, hogy ilyen hozzáállással sosem fog javulni a helyzet...És ez nem liberális maszlag, már megbocsáss. Bocsánatot kérek, hogy eltudom képzelni, hogy van más megoldás is, mint a kézigránát. Az meg elég szomorú, hogy a rendőrök is képtelenek cselekedni és hogy az állatvédelem itthon a béka segge alatt van. És erről talán nem a cigányok tehetnek, hanem azok a "nagyonokos" emberek akik eddig és most irányítják az országot. De ebbe se menjünk bele. :/
2011. okt. 14. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem azt mondom.....kihagytam a NEM szót az elejéről, elnézést.
2011. okt. 14. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
82%

A közvetlen környezetemben is vannak olyan roma családok akik a amstaff/pitbull/stb kutyát szaporítanak viadal céljából. A kölyköket a gyerekek képzik, ütik őket a láncon hogy jó agresszívek legyenek. Nincs kóbor kutya a környéken, mert azokat 'bedobják' hozzájuk egy kis gyakorlásra. Mindent tudnak a rendőrök és nem érdekli őket. Akkor mi van???

Egyébként ennek semmi köze ahhoz hogy cigány vagy nem. A többi helyi cigány is ellenezi amit csinálnak csak félnek tőlük mert valóban megverik őket. Náluk van kamatos pénz stb. Azért talán már bevitték az egyiket, mert arra most nagyon ráhajtottak.

Nem vagyok rasszista, és ezt nem csak szlogenként mondom. Ha ilyen helyzet van, akkor csak akkor lehet igazából lépni, ha egy kutya pl. megtámad valakit. Meg hátha van ott más baj is, nem csak a kutyák...

2011. okt. 14. 19:31
 10/11 anonim ***** válasza:
72%

aha kedves második menjen a cigányokhoz beszélgetni,gratulálok..

ak47..:D

nem tudsz ellenük tenni szerintem semmit SAJNOS

2011. okt. 14. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!