Ilyenkor mit lehet tenni? Feljelenthetem az állatvédőknél?
A szomszédomban egy 4 tagú család lakik.
A szülők szinte a nap minden órájában dolgoznak. Az apjuk pontosan nem tudom mi, de az anya az állatorvos.
Van egy iker lányuk. A lányok olyan 18-19 évesek lehetnek, tavaly végeztek.
Nagyon állatbolond család, ez meg is nyilvánul. Van 4 lovuk, 3 kutyájuk, nem tudom hány macskájuk és egy csak több lesz mert az utcáról is mindig fogadnak be. Most egy kiskutyát vettek magukhoz. A szülők semmit nem foglalkoznak az állatokkal, az összes otthoni állatot a két lány gondozza.
Ez nekem nagyon durva.
Valamit kéne tenni ez ellen. Feljelenteni a szülőket a gyámügynél és az állatvédőknél, vagy valamit. Nem?
:D:D:D
feljelenteni azért, mert két 18-19 éves lány gondoz(hat) lovakat meg kutyákat?...:D:D:D
tudod, én mit nem adnék ezért???:D
ha nem korbáccsal kényszerítik őket, hagyd.:)
szerintem a lányok szívesen csinálják, de kérdezd meg őket...
Miért akarod feljelenteni?
A lányok panaszkodnak azért, mert nekik kell csak foglalkozniuk az állatokkal? Ha nem, és élvezettel csinálják ,hogy olyan sok állatot gondoznak akkor miért akarod feljelenteni? A szülők ráérnek vagy sokat dolgoznak?
Gyámügynél? 18-19 éves emberek miatt...
Lol bazzeg! :D :D :D
18-19éves emberek felnőttek,milyen gyámügyről beszélsz?
ha rendesen el vannak látva az állatok,akkor miért kéne feljelenteni őket?!
ha nekik nem teher ennyi állatot gondozni,akkor csinálják csak..nem a te dolgod.gondolom ha az lenne akkor nem tartanának ennyi állatot...
1. neked semmi közöd ahhoz,hogy hülyeség-e ha egy évig otthon vannak
2.18-19 évesen kétszer ennyi állatot is el tudnánaklátni. Már 16 évesen is tudnák.
3.foglalkoznak velük, az állatok nincsenek elhanyagolva,mi a csudát jelentenél rajtuK?
Szerintem ők eltudják dönteni,hogy tanulnak -e vagy nem.
Ha nem kényszerítik márpedig nem hiszem, mert azt írtad, hogy boldognak tűnnek mikor gondozzák az állatokat. Akkor szerintem önszántukból csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!