Ilyenkor mit lehet tenni? Feljelenthetem az állatvédőknél?
A szomszédomban egy 4 tagú család lakik.
A szülők szinte a nap minden órájában dolgoznak. Az apjuk pontosan nem tudom mi, de az anya az állatorvos.
Van egy iker lányuk. A lányok olyan 18-19 évesek lehetnek, tavaly végeztek.
Nagyon állatbolond család, ez meg is nyilvánul. Van 4 lovuk, 3 kutyájuk, nem tudom hány macskájuk és egy csak több lesz mert az utcáról is mindig fogadnak be. Most egy kiskutyát vettek magukhoz. A szülők semmit nem foglalkoznak az állatokkal, az összes otthoni állatot a két lány gondozza.
Ez nekem nagyon durva.
Valamit kéne tenni ez ellen. Feljelenteni a szülőket a gyámügynél és az állatvédőknél, vagy valamit. Nem?
De mit nem értünk?:D
Most ha nekik nem gond, hogy sok állatot eltudnak tartani és normálisan tudják gondozni,és ha látszik az állatokon hogy nincsenek elhanyagolva, akkor mi a gond?
Valóban nem értem, hogy mi a problémád ezzel...
Imádnám, ha ennyi állatom lenne!
Az, hogy a lányok hogyan tervezik az életüket, ahhoz semmi közöd.De igen, irány a gyámügy meg az állatvédelem, ők is jól kiröhögnek majd.
Eszem megáll. már az is gond egyeseknek, ha gondoskodnak az állatokról...
de én értelek de akkor miért akarod feljelenteni ha rendesen elvannak látva az állatok????
szerinted nem szivesen csinálják???? kérdezd meg tőlük hogy szivesen gondozzák-e az állatokat (de csak finoman)
és ha azt mondják, hogy szívesen akkor nincs mit tenned ez ügyben.
Nem,nem értünk,mert nem látunk semmi problémát abban amit leírtál.
Mi a gond?
Ha unatkozol nézz körül a saját házad táján, ott is biztos van mit feljelentened.
Felnőtt emberek szeretettel gondozzák az állataikat. Ezért kifognak röhögni az állatvédők.És elküldenek melegebbre.
12:21-es a 68%-os vagyok
ő aztért akar jelentgetőzni mert nem szereti az állatokat és nincs jobb szórakozása ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!