Ilyenkor mit lehet tenni? Feljelenthetem az állatvédőknél?
A szomszédomban egy 4 tagú család lakik.
A szülők szinte a nap minden órájában dolgoznak. Az apjuk pontosan nem tudom mi, de az anya az állatorvos.
Van egy iker lányuk. A lányok olyan 18-19 évesek lehetnek, tavaly végeztek.
Nagyon állatbolond család, ez meg is nyilvánul. Van 4 lovuk, 3 kutyájuk, nem tudom hány macskájuk és egy csak több lesz mert az utcáról is mindig fogadnak be. Most egy kiskutyát vettek magukhoz. A szülők semmit nem foglalkoznak az állatokkal, az összes otthoni állatot a két lány gondozza.
Ez nekem nagyon durva.
Valamit kéne tenni ez ellen. Feljelenteni a szülőket a gyámügynél és az állatvédőknél, vagy valamit. Nem?
Bocsánat, előző hozzászóló vagyok, csak most olvastam teljesen végig. Először is, minden tiszteletem az etológus hallgatónak és a két lánynak! Állatvédőként mindig nagy tisztelettel viseltetünk azon ritka állatorvosok iránt, akik nem csak a pénzért lesznek azok, hanem képesek önzetlenül is segíteni bajban lévő állatokon.
Mivel a munkánk egyik alapját éppen ezen állatorvosok mozgósítása jelenti az állatvédelem terén, azaz minél szélesebb körű, kedvezményes ivartalanítási akciókat szervezünk a szegényebb, de felelősen gondolkodó gazdik számára, így örömmel vennénk, ha a kedves édesanyátok is részt venne benne. Ha igen, kérlek keressetek meg a kardosszilvi@gmail.com címen :)
U.i: csak így tovább, lányok, bár sok ilyen család lenne :) Akkor mi lehúzhatnánk a rolót, nem kéne állatot menteni...
Hát ez csűcs! Szomszéd bebukta rendesen! :)))
Eddig azt hittem, hogy csak az ilyen baromira unatkozó nyanyák szoktak feljelentgetni mindenkit. De ez még a számítógépet is kezelni tudja, mégsem talál magának jobb elfoglaltságot, mint a szomszédba leskelődni.
Én az ilyeneknek szoktam ajánlani a könyvtárat, jobb szórakozás mint mások életének bámulása. De ha már van internete, esetleg fiatal fiúkat nézegethetne. Nem cserélnénk házat? Én szeretnék a lovas-kutyás-macskás család szomszédja lenni. Főleg ha még az állatorvos is kéznél van.
Hát Anna néni, ezt csúnyán be tetszett nézni :DDD
Falnak megyek az ilyen rosszindulatú banyáktól, akiknek nincs jobb dolguk, mint a szomszédokat kukkolni és minden baromságért feljelentgetni. Mi a franc köze van hozzá, hogy mikor mennek továbbtanulni és hogy hány állatuk van, főleg, ha látja, hogy szeretettel és hozzáértéssel bánnak az állatokkal?? A szülők "kényszerítik" őket erre... na persze. Kicsit élénk a fantáziája, nemde? Foglalkozzon inkább a maga dolgával.
A Lelenc KME vezetője vagyok. Gratulálok a szülőknek, hogy jóérzésű, állatszerető lányokat neveltek. És köszönöm a lányoknak, hogy míg másutt még egyetlen állatról sem képesek teljes családok gondoskodni, addig ők számos állatot látnak el és szeretik
A feljelentést fontolgató néninek pedig üzenem, hogy álljon be, hiszen állatokkal foglalkozni felemelő érzés, néhány alkalom és elmúlik a billentyűkopácsolós, netes rívásos para...
Jesszus, de ráér valaki :-) Az én anyukám 63 éves, de rohadtul nincs ideje arra, hogy mások életébe kukkoljon. Ugyanis dolgozik :-) A tiszteletet azzal vívta ki, hogy az elmúlt negyvenakárhány évet azzal töltötte, hogy mások gyerekeit készítette fel az életre.
Hát, ilyen a magyar :-). Legjobb elfoglaltsága az egymás cseszegetése,zaklatása. Mindig mindent jobban tud mint a másik. Túl sok az unatkozó ember kicsiny országunkban. Javaslom a kedves kérdezőnek, hogy inkább a saját életével foglalkozzon, biztos talál olyan dolgokat, amik javításra, megoldásra szorulnak, amiket jobbá lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!