Feljelenthetem a kutyája miatt?
Véleményem szerint már az is állatkínzás, hogy soha nem viszi le sétálni. Havonta talán 1-2 alkalommal, de lehet sokat mondok. A kutya amúgy jól fésült, gondozva van, a gazdi szájon puszilgatja. Csak nem sétáltatja és soha sem szól rá. Akkor és addig ugat míg kedve tartja..
Sokszor egyedül van kora reggeltől estig, ilyenkor ereszd el a hajam van. Na ilyenkor a legdurvább.. Sztem már lehet gyogyós is...
21.33-asnak:köbö milliószor lett itt is leírva,hogy az állatvédők NEM intézkedhetnek és nem vihetnek el kutyát.
Csak azt tehetik,mint bármely magánember,akár a kérdezőnk is:feljelentést tesznek a helyi jegyzőnél és várják a csodát.
Ne nézd ennyit az Animal Planetet,ez nem Amerika,hanem a kutyatartási szempontból sötét Magyarország.
Egyébként ha végül kobzás van,nem az állatvédők,hanem a gyepmester,közkeletű nevén sintér viszi el a kutyát.
22:36
Annyiban kijavítanálak, hogy nekem is elkobzott kutyám van.
Őt a polgármester hivatal, rendőri intézkedéssel egyben kobozták el, és nem a gyepmester azaz sintér.
De a gyepmester a jellemző.
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!