Feljelenthetem a szomszédot azért, mert állandóan hangosan ugat a kutyája?
na szóval...panelban lakunk és van a szomszédomnak egy nagyobb testű kutyája,olyan németjuhász keverék forma.állandóan ugat,éjjel-nappal.éjjel nem tudunk aludni,mert rákezdi olyan éjfél körül és hajnalig ugat.régebben pl. nem ugatott,nem is nagyon lehetett észrevenni.nappal is ugat,amikor tanulnom kéne.a szomszédokat is zavarja.
nem tudom,hogy bánnak vele,de rendszeresen sétáltatják,azt szoktam látni.már páran szóltak neki a kutya miatt,és annyit reagált,hogy amikor megint ugatott jól fejbevágta (láttam),de erre az eb csak hangosabb lett.
feljelenthetjük,ha továbbra se tesz semmit? mert minket baromira zavar :S a fenti szomszéd megfogadta,ha megint nem hagyja aludni éjjel,rendőrt hív...
köszi a válaszokat,de nehogy már mi alkalmazkodjunk a kutyához!Ha nem egyezünk bele,nem tarthatja!Holnap a felette lakó megy a jegyzőhöz,ha a rendőrség nem csinál semmit,már megint ugat!
Egyébként a pasas bátyja a jegyző,úgyhogy garantáltan megoldódik ;)
Birtokháborításnak számít,de majd a jegyző elmondja.Gyűjts aláírást azoktól a szomszédoktól,akiket zavar.Szóljatok a közös képviselőnek is.
Nem vagytok kötelesek eltűrni más neveletlen kutyájának az ugatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!