Feljelenthetem a szomszédot azért, mert állandóan hangosan ugat a kutyája?
na szóval...panelban lakunk és van a szomszédomnak egy nagyobb testű kutyája,olyan németjuhász keverék forma.állandóan ugat,éjjel-nappal.éjjel nem tudunk aludni,mert rákezdi olyan éjfél körül és hajnalig ugat.régebben pl. nem ugatott,nem is nagyon lehetett észrevenni.nappal is ugat,amikor tanulnom kéne.a szomszédokat is zavarja.
nem tudom,hogy bánnak vele,de rendszeresen sétáltatják,azt szoktam látni.már páran szóltak neki a kutya miatt,és annyit reagált,hogy amikor megint ugatott jól fejbevágta (láttam),de erre az eb csak hangosabb lett.
feljelenthetjük,ha továbbra se tesz semmit? mert minket baromira zavar :S a fenti szomszéd megfogadta,ha megint nem hagyja aludni éjjel,rendőrt hív...
EGy kutyát lehet tartani!
A jegyző nevére azért kíváncsi lennék, ideje lenne a sok kényelmes léhűtőt megfing.atni egy kicsit.
Hatalommal való visszaélés is ám büntetendő.
És az állandóan ugat, na arra azért kíváncsi vagyok.
Nálunk engem is az egyik vénasszony kiutált egy társasházból, de csak azért mert egyetemre jártam és erre volt irigy, a kutya meg jó ürügy volt.
Nekem is van kutyám, nagytestű, panelban. A mi házunkban szinte mindenkinek van kutyája. De nem hallani ugatást sem nappal, sem éjjel. Így nincs is gond.Pedig van, ahol 3 eb is lakik. Ha valaki nem képes megnevelni a kutyáját , sajnos el kell viselnie, hogy mások , jogosan vegzálják. Ráadásul annak a kutyának sem igazán megfelelő lehet a helyzete, mert ok nélkül egy kutya sem ugat állandóan. Főleg egy zárt lakásban.
Azért először emberileg az volna a helyes, hogy a gazdával beszéljetek.
Egy vannak lelki sérült, ugatós kutyák. Ezeket nem lehet megnevelni, van gyenge idegrendszerű kutya is stb.
Nem a gazda hibája ha ugat.
Kettő ilyennek mint a kérdező kellene megsüketülni és kívánom is neki!
Gyerekek süketen és némán születnek, azok bezzeg szívesen hallanák az anyjuk hangját és a kutya ugatását is.
Kíváncsi lennék, ha a kutya gazdája egy nagydarab cigány állat lenne, akkor merné e cse-szegetni! Gondolom nem, az élete fontosabb lenne meg a pofá-ja.
Valaki írta,hogy ez birtokháborítás,hát ezen jót nevettem.
Csendháborításnak is csak 10 óra után számít,de ha egész nap ugat akkor lehet szólni a rendőröknek,de sokat nem tudnak csinálni és nem minden panelban kell aláírást gyűjteni.
És ha jól tartja a kutyát (van fekhelye,viszi sétálni,eteti,oltásai megvannak) akkor nincs okuk elvenni azért,mert ugat.
De majd meglátjátok mit csinálnak,szerintem semmit,de mindegy majd írj,hogy milett,mert kíváncsi vagyok.
Jogilag birtokháborítás,igen,nyugodtan röhöghetsz.Hasonló ügyet nyertünk meg,de ott a hülye szomszéd kopácsolt akár hajnali 4-kor is kalapáccsal.
És SENKIT nem lehet kötelezni az egész napos kutyaugatás elviselésére.Én már csak elég fanatikus kutyás vagyok,de erre azt mondom,hogy az ember fontosabb,mint a kutya.Észhez kéne már kicsit térni!
költözz el.
nekem is van elég bajom a szomszédokkal de ki nem szarja le?ebben a világban nincs joga senkinek semmihez,
Köszike a többi választ is,kivéve a kioktatós meg hasonlóakat.
Egyébként már beszéltek a gazdájával,aki amúgy egy tök normális pasas (mármint emberileg az),csak a kutyáját nem bírja megnevelni rendesen.Neki az ugatásra az eb fejbe kólintása a megoldás.
A cigányozós válaszolónak meg üzenem,hogy ilyet is hallottam már,de azok az ugatós kutyát vágták ki az ablakon,osz' mentek vissza a kocsmába,mert a kutya miatt fenyegette őket a kilakoltatás veszélye.
A kutyához semmiképpen nem fogunk alkalmazkodni,azt leszögezem!A saját házában egy ilyen dögtől nehogy már ne tudjak aludni!A közös képviselőnek már szóltunk,ő javasolta a jegyzőt,ha a rendőr nem csinál semmit.
A jegyzőnek meg függetlenül attól,hogy rokon vagy nem rokon,ez a dolga ;)
Ja,és csendháborításért most már bármikor lehet rendőrt hívni,nincs már a 22-06 órás korlát :)Annak,aki annyira tudja...
közterület felügyeletet kell hívni. legalább néznél utána ha ennyire menhelyre akarod küldeni a kutyát.
és a dög az te vagy
Mindenkinek nincsenek milliói új lakásra évente mondjuk egy kutya miatt,már bocs,nem tudom,hogy te mennyit keresel.
És a dög az te vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!