Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szépek a kutyáim? :D

Szépek a kutyáim? :D

Figyelt kérdés

kicsi: [link]

nagy(obb):

[link]

anyjuk:

[link]

együtt:

[link]

:D

2011. ápr. 25. 22:11
 121/146 anonim ***** válasza:
100%

Az ivartalaníts attól függ h hol csinálják és h milyen súlyú a kutya. Vannak akciók, ahol egy kistestű (10 kg-ig) szuka kutyát 12 ezerért ivartalanítanak.

Ezt a honlapot kell figyelni: [link]

2011. ápr. 26. 10:48
 122/146 A kérdező kommentje:
köszi,hát az én kutyám jó nehéz xD attól nem kell félni h éheztetjük :)
2011. ápr. 26. 10:53
 123/146 A kérdező kommentje:

Szia, én volnék a 71%-os

ezt ki írta?nem te?mert ha igen akk válaszoltam :) :D

2011. ápr. 26. 11:04
 124/146 anonim ***** válasza:
78%
Ettől a sok okoskodótól már a hányinger kerülget! Nektek aztán mi a fene bajotok van azzal hogy lefialt a kutyája? Keverék kiskutyák már nem születhetnek mert tele van vele a menhely??? Itt írja hogy nem fogja menhelyre beadni! Akkor meg mit pofáztok? Ennyi erővel egy macska se fialjon mert abból is van bőven a menhelyen! Az meg hogy véletlenül elütötte. Istenem! Bárkivel előfordulhat! Nekünk is volt egy kiskutyánk és annyira szeleburdi volt hogy a kocsi alá futott! Hát nem kívánom senkinek! Az egész család bőgött! Jó lenne ha befognátok és magatokkal foglalkoznátok!
2011. ápr. 26. 11:43
 125/146 A kérdező kommentje:
köszi,látom azért akadnak normálisak is a világon.
2011. ápr. 26. 12:18
 126/146 anonim ***** válasza:
26%

Ez a normális világ???

Gratulálok, jövő nemzedéke....a Tajgetosz intézményét kár volt megszüntetni.

Az a felnőtt ember aki meg nem tudja átlátni az ok-okozati összefüggéseket, vissza kéne lépni az iskolapadba.

Miért jó az nektek az h élőlények értelmetlenül halnak meg? Miért jó az nektek, h folyamatos utánpótlással vannak ellátva a menhelyek? MIÉRT?? Ennyire buta nem lehet a magyar ember!!! Miért van az h ezeket a dolgokat 200 km-re nyugatabbra józan paraszti ésszel belátták, és másképp csinálják? (gondolom ugyanazért amiért Magyarországon mozdulni nem lehet a szeméttől, ott meg képesek megtalálni a kukát az emberek....ugyanaz a mentalitás. Ezt az országot le kéne dózerolni és sóval behinteni.)

2011. ápr. 26. 12:29
 127/146 anonim ***** válasza:

igy tudatlanul te is jól osztod az észt,én mai napomból már most 3 órát arra használtam hogy menhelyi kutyákon probáltam segiteni!!!!

18/L

ui.:kérdező,nekem nem írtál még vissza!

2011. ápr. 26. 12:33
 128/146 A kérdező kommentje:
nem az a jó h meghalnak!De istenem,nem érted h nem tehetett róla?Majd biztos,fogta a kutyát,berakta az útra,majd h el ne szaladjon gyors elgázolta.Vagy nem tom mire akadtál ezzel kilyukadni...Az anyukám nem gyilkos!hidd már el,nem akarta!Én egész nap sírtam utána,meg ő is,és egész nap rossz napja volt!Nem ismeritek a szüleimet,de már megmondjátok h milyenek...és biztosan majd én vok a szánalmas,meg borzasztó,meg p*csa...
2011. ápr. 26. 12:38
 129/146 A kérdező kommentje:
12:33 sztem nem kaptam meg leveled.vagy nem te írtad h én vok a 71 %-os?annak válaszoltam,léccy küldd el még 1x
2011. ápr. 26. 12:40
 130/146 A kérdező kommentje:
Köszi a levelet!Te tényleg nagyon rendes vagy :)
2011. ápr. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!