Szépek a kutyáim? :D
Az ivartalaníts attól függ h hol csinálják és h milyen súlyú a kutya. Vannak akciók, ahol egy kistestű (10 kg-ig) szuka kutyát 12 ezerért ivartalanítanak.
Ezt a honlapot kell figyelni: [link]
Szia, én volnék a 71%-os
ezt ki írta?nem te?mert ha igen akk válaszoltam :) :D
Ez a normális világ???
Gratulálok, jövő nemzedéke....a Tajgetosz intézményét kár volt megszüntetni.
Az a felnőtt ember aki meg nem tudja átlátni az ok-okozati összefüggéseket, vissza kéne lépni az iskolapadba.
Miért jó az nektek az h élőlények értelmetlenül halnak meg? Miért jó az nektek, h folyamatos utánpótlással vannak ellátva a menhelyek? MIÉRT?? Ennyire buta nem lehet a magyar ember!!! Miért van az h ezeket a dolgokat 200 km-re nyugatabbra józan paraszti ésszel belátták, és másképp csinálják? (gondolom ugyanazért amiért Magyarországon mozdulni nem lehet a szeméttől, ott meg képesek megtalálni a kukát az emberek....ugyanaz a mentalitás. Ezt az országot le kéne dózerolni és sóval behinteni.)
igy tudatlanul te is jól osztod az észt,én mai napomból már most 3 órát arra használtam hogy menhelyi kutyákon probáltam segiteni!!!!
18/L
ui.:kérdező,nekem nem írtál még vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!