Szépek a kutyáim? :D
drága emberek. Ez a kislány 12!!!!!! azaz tizenkét éves. Az meg, hogy keverék kutyák születtek... na bumm. találtak nekik gazdát, nem igaz? elárulom, hogy sokkal, de sokkal rosszabb dolgok is történhettek volna, sokkal rosszabb helyekre is születhettek volna a babák. (akik amúgy nagyon cukik. :) )
A természet kiszelektálta a gyenge egyedeket. Anyud tényleg vigyázhatott volna, ez azért nem jó dolog. de ettől függetlenül hogy jöttök ahhoz hogy valakinek a nagyanyját káromoljátok, a gyereket meg leszaporítózzátok?!
12 éves kislánynak ideje megtanulni, hogy a világ kicsit másképp működik, mint a rózsaszín köd, amiben él...
ja és talán 12 évesen éjfél felé már rég az ágyban a helye, nem a neten kéne kunyerálnia vadidegen emberek email-címét...valami komoly baj van a szüleivel elég sok téren
inkább a ti fejetekkel van a probléma!!!!
Ti mit csináltok azért hogy ne legyenek tele a menhelyek?
mit?na mutassatok fel valamit!
csak ilyen kérdésekhez járkáltok és jár a pofátok,de csinálni semmit nem csináltok,a száj-karate meg megy!!!!
és mielött írnátok:ÉN CSINÁLOK IS VALAMIT.
ILLATOS ÚTRÓL HOZTAM EL KUTYÁT,GYŐRBE!!!!!!MEGHALT ISMERÖSÖM ITT A KUTYÁJA,MERT BEFOGADTAM! 5 KUTYÁM VAN!!!
Csak három kérdés:
- mi lesz a többi tüzelésnél?? (nyakamat rá h nem ez volt az utolsó alom, olyan helyen ahol véletlenül kerék alá tud futni egy kiskutya)
- ha ennyi jó gazdijelöltet tudsz, ahová el tudod ajándékozni a kölyköket, akkor adnék még 5 kiskutyát (menhelyiek), találj már nekik jó gazdát!
- szerinted ő így kezdte az életét? Akinél megszületett ilyen sorsra szánta?
Ez a kutya 3 éves...
azokat kell csesztetni akik szándékosan szaporítanak és csak a pénzt látják bennük és nem egy 12 évest aki szereti és óvja a kutyáit ahogy csak rajta telik.a szüleit nem ő irányitja!!!!
egyébként én is segitem a menhelyek munkáját,mert hirdetem őket ahogy csak tudom és ahogy már írtam,illatos út elöl már elhoztam egy kutyát és a győri menhely elöl is.
A menhelyek még mindig a felelőtlen emberek miatt vannak tele. Ezt nem értem, h miért olyan nehéz felfogni - hiszen csak ki kéne nyitni az embereknek a szemét.
12 évesen meg éppen meg tudja tanulni, h mit kéne csinálnia ha felelősségteljes gazda akar lenni - mert a szüleitől nem fogja, az tuti. Az ilyen 12 évesekből lesznek a jövő gazdijai, ha ők már most rándítanak egyet a vállukon, h hát ez van, akkor ő ezt fogja átadni a saját gyerekének.
Tényleg nem sok értelme van egy kisgyerekkel veszekedni, viszont az tény, hogy nagyon nagy a probléma az emberek kutyatartásról alkotott elképzeléseivel Magyarországon.
Ez az alom már megszületett, most már mindegy, de gondoskodj róla, hogy több ilyen baleset ne történhessen, mert tényleg tele vannak a menhelyek gazdátlan keverék kutyákkal és jó lenne, ha akadna nekik gazda, de így, hogy ennyi felesleges alom születik ez lehetetlen. Próbáld rávenni a szüleidet az ivartalanításra, mert ez a legjobb a kutyának, az én hobbikutyám is ivartalanítva van, semmi hátránya nem származik belőle, sőt. A másik alternatíva pedig, hogy nagyon vigyáztok rá, amikor tüzel, hogy ne találkozhasson kannal. De az ivartalanítás az egyszerűbb és a szuka számára a jobb megoldás.
Azok meg, akik itt kardoskodnak az ivartalanítás ellen, meg akik szerint normális az, ha 7 kiskutyából 2 marad életben, azoknak csak gratulálni tudok. Menjetek ki a menhelyre és meglátjátok miről beszélünk. Mert nem azért hangoztatjuk ezeket a dolgokat, mert nekünk jól esik vitatkozni meg veszekedni, hanem mert olyan tragikus az állatok helyzete az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!