Szépek a kutyáim? :D
csak 1 kérdés
Miért engem basztattok?a kérdésem volt rosz?(Szépek a kutyáim?) vagy én nemtom,de léccy akadjatok már le rólam.Tom h szerintetek meg is kellett volna szülnöm a kutyákat,meg szoptatnom,meg ki tudja még mit...NEm akarnátok olyanokra rászállni akik meg is érdemlik?Tudom nem vagyok egy szent,de azért ez túlzás...
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:20
Te nagyon jó fejnek tűnsz.Léccy megadnád majd az emailod és beszélnénk majd külön szobába idióták nélkül?
Azért téged, mert rendes fórumon nem tudják az elveiket a nagyközönség elé tárni. Ilyenkor mikor jön egy préda eléjük (te), akkor a sok bajukat mind rajtad élik ki, és rajtad próbálják bemutatni, hogy ők mekkora állatbarátok, mert arra képtelenek, hogy nagy nyilvánosság előtt ezt véghezvigyék. Egy-egy emberen demonstrálják az erejüket.
Ha ennyire harciasak úgy elküldeném őket pl. valahova vidékre hittérítő körútra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!