Szépek a kutyáim? :D
Légyszíves ne hordjátok le szüleimet meg engem mindennek!
Azért nem lettek MÉG ivartalanítva,és azért nincs kész MÉG a kerítés,mert nem állunk a legjobban anyagilag.A kutyát is egy jó ismerősünktől kaptuk.És tudjátok meg,h kenelbe vannak csukva,és amikor ráérünk,akkor kiengedjük őket és játszunk velük!És akkor figyelünk rájuk!Apukám rendesen megnevelte a kutyát,és nem megy el.Persze csak felügyelettel merjük kint hagyni őket.Adunk nekik enni rendesen,nem éheztetjük,nincs nekik rossz dolga nálunk.És szó sincs a menhelyről,nem tom már hányszor elmondtam,még többen is jelentkeztek,mint ahányan vannak.Még valami?
Kedves válaszolók! Ez a stílus, amiben itt némelyek osztják az észt, azonnal ellenállást vált ki akárkiből. Így működik a pszihológia. A mondandótok tartalmában hiába van igazatok, a stílus azonnali ellenkezést vált ki bármelyik emberből.
Kedves kérdező!
Ami megtörtént, megtörtént, ezen változtatni már nem lehet. 12 évesen biztosan nagyon keveset tudsz a világról, és hidd el, én sem tudtam többet. Én 16 voltam, mikor kisírtam, hogy pároztassuk a kutyámat, és borzasztó csalódott voltam, mert nem jött össze a nász. Utólag már áldom érte az anyatermészetet.
A kiskutyáid édesek nagyon, nekem személy szerint nem olyan szépek, de ez ízlés dolga. Viszont sajnos jelenleg 600 ezer kutya tengődik magyarországon a sintéreknél és menhelyeken. Mikor az életüket elkezdték, ők is ugyanilyen édes babakutyák voltak. Van most nálam egy ideiglenesen befogadott mentett, fajtatiszta kutyus, őt annak idején pénzért vették, és biztosan ő is nagyon édes volt. Míg meg nem unták. Aztán elverték néhányszor seprűvel, pár évet éheztették, majd mikor olyan betegsége lett, ami azonnali műtétre szorult volna, bevágták a sintértelepre.
Most hízlalom, nevelem, és próbálok segíteni gazdát találni neki. Hát nem tolonganak érte, pedig ez egy szép kis fajtatiszta kutyus.
Amit tenni tudsz, az az, hogy a kicsiket rendesen ellátod, kéthetente féreghajtod, beadatod neki az oltásokat, és beteteted a microchipet.
Aztán a szukádat ivartalanítod, hogy ne lehessen több ilyen baleset.
Az elajándékozott kiskutya sorsát pedig szemmel tartod, hogy nehogy öt évesen ő is úgy járjon, mint ez a nálam levő szerencsétlen, hogy a csontjaira száradt bőrrel a sintérhez kerül.
tavaly ősszel 30e ft-ért ivartalaníttattuk a kutyánkat.
egyébként az hülyeség, hogy egyet szüljön a kutya mielőtt ivartalanítják? a miénk 1éves elmúlt amikor szült és a következő tüzelés előtt megtörtént a műtét. igaz neki is csak 2kutyusa lett, egy anyuéknál őrzi a házat, egy pedig itt lakik a szomszédben. már mindannyian ivartalanítottak és nagyon csúnya keverékek. :) annyi rondák, hogy már gyönyörűek! :)))
Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:25
ez vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!