Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szépek a kutyáim? :D

Szépek a kutyáim? :D

Figyelt kérdés

kicsi: [link]

nagy(obb):

[link]

anyjuk:

[link]

együtt:

[link]

:D

2011. ápr. 25. 22:11
 111/146 A kérdező kommentje:

Légyszíves ne hordjátok le szüleimet meg engem mindennek!

Azért nem lettek MÉG ivartalanítva,és azért nincs kész MÉG a kerítés,mert nem állunk a legjobban anyagilag.A kutyát is egy jó ismerősünktől kaptuk.És tudjátok meg,h kenelbe vannak csukva,és amikor ráérünk,akkor kiengedjük őket és játszunk velük!És akkor figyelünk rájuk!Apukám rendesen megnevelte a kutyát,és nem megy el.Persze csak felügyelettel merjük kint hagyni őket.Adunk nekik enni rendesen,nem éheztetjük,nincs nekik rossz dolga nálunk.És szó sincs a menhelyről,nem tom már hányszor elmondtam,még többen is jelentkeztek,mint ahányan vannak.Még valami?

2011. ápr. 26. 09:59
 112/146 anonim ***** válasza:
51%
Nem az a baj,hogy a te kutyáid megszülettek,de azt tanuld meg,hiába találsz gazdát a tieidnek..1- ők,ha nem vigyáznak rájuk ugyanúgy elkezdenek szaporodni,és azok kölykei is és így tovább.2-Ami gazdát találtál a kiskutyáknak,azaz 2 potenciális gazdijelölt,lehet elment volna menhelyre,és megment 2 kutyát.
2011. ápr. 26. 10:02
 113/146 anonim ***** válasza:
73%

Kedves válaszolók! Ez a stílus, amiben itt némelyek osztják az észt, azonnal ellenállást vált ki akárkiből. Így működik a pszihológia. A mondandótok tartalmában hiába van igazatok, a stílus azonnali ellenkezést vált ki bármelyik emberből.

Kedves kérdező!

Ami megtörtént, megtörtént, ezen változtatni már nem lehet. 12 évesen biztosan nagyon keveset tudsz a világról, és hidd el, én sem tudtam többet. Én 16 voltam, mikor kisírtam, hogy pároztassuk a kutyámat, és borzasztó csalódott voltam, mert nem jött össze a nász. Utólag már áldom érte az anyatermészetet.

A kiskutyáid édesek nagyon, nekem személy szerint nem olyan szépek, de ez ízlés dolga. Viszont sajnos jelenleg 600 ezer kutya tengődik magyarországon a sintéreknél és menhelyeken. Mikor az életüket elkezdték, ők is ugyanilyen édes babakutyák voltak. Van most nálam egy ideiglenesen befogadott mentett, fajtatiszta kutyus, őt annak idején pénzért vették, és biztosan ő is nagyon édes volt. Míg meg nem unták. Aztán elverték néhányszor seprűvel, pár évet éheztették, majd mikor olyan betegsége lett, ami azonnali műtétre szorult volna, bevágták a sintértelepre.

Most hízlalom, nevelem, és próbálok segíteni gazdát találni neki. Hát nem tolonganak érte, pedig ez egy szép kis fajtatiszta kutyus.

Amit tenni tudsz, az az, hogy a kicsiket rendesen ellátod, kéthetente féreghajtod, beadatod neki az oltásokat, és beteteted a microchipet.

Aztán a szukádat ivartalanítod, hogy ne lehessen több ilyen baleset.

Az elajándékozott kiskutya sorsát pedig szemmel tartod, hogy nehogy öt évesen ő is úgy járjon, mint ez a nálam levő szerencsétlen, hogy a csontjaira száradt bőrrel a sintérhez kerül.

2011. ápr. 26. 10:07
 114/146 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ÉRTELMES választ,örülök h valaki nem dörgölte a képembe h hülye barom.....majd rábeszélem anyumékat,de ez mennyibe is fog kerülni??
2011. ápr. 26. 10:19
 115/146 anonim ***** válasza:
asszem írtam e-mailt majd nézd meg!!!! kérdező!
2011. ápr. 26. 10:26
 116/146 A kérdező kommentje:
te vagy az eredeti 71%-os?Neked válaszoltam :D
2011. ápr. 26. 10:27
 117/146 anonim ***** válasza:
95%

tavaly ősszel 30e ft-ért ivartalaníttattuk a kutyánkat.

egyébként az hülyeség, hogy egyet szüljön a kutya mielőtt ivartalanítják? a miénk 1éves elmúlt amikor szült és a következő tüzelés előtt megtörtént a műtét. igaz neki is csak 2kutyusa lett, egy anyuéknál őrzi a házat, egy pedig itt lakik a szomszédben. már mindannyian ivartalanítottak és nagyon csúnya keverékek. :) annyi rondák, hogy már gyönyörűek! :)))

2011. ápr. 26. 10:29
 118/146 A kérdező kommentje:
és egy kis kölyök keverék kutya mennyi lenne?És ezt az állatorvosnál kell elrendezni?attól h keverék attól lehet szép.sztem mindenkinek a saját kutyája a legszebb :)
2011. ápr. 26. 10:31
 119/146 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 48%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:25

ez vagyok :D

2011. ápr. 26. 10:44
 120/146 A kérdező kommentje:
tegnap 71 voltál? xD ha igen,akk válaszoltam :D
2011. ápr. 26. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!