Szépek a kutyáim? :D
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:43
Igen de én egyik kommentemben sem fordulok ki magamból és hordok el mindennek egy 12 éves gyereket és nem nyalom bő nyállal a kutyák és az aberrált állatbolodok seggét
Most mit gonoszkodtok szegénnyel? 12 évesen biztos nincs annyi zsebpénze, h elvigye ivartalanítani a kutyát, a szüleit meg nem kényszerítheti, hisz még csak egy kisgyerek!
Aranyos kutyák. És semmi baj, nincs a keverékekkel, nekem is keverékem van, és még rengeteg embernek. De ez nem azt jelenti, h akinek keverék kutyusa van az egy gonosz felelőtlen ember...
Szánalmas emberek vannak!
Kérdező nyugodj meg, és foglalkozz sokat a kutyusokkal, és szeresd őket, a bunkó válaszolókkal meg nem kell törődni!
akkor most mesélek valamit:
benn voltam a házba és a kedves barátom ment el,de ajtót nyitva hagyta.a kiskutyám(épp 2 hós kaukázusi)kifutott és a kocsi alá akart bujni és ráment a lábára a barátom mert pont akkor indult el.....ennyit erröl.
kérdező:ne foglalkozz az ilyenekkel,szépek a kutyáid,légy büszke rájuk! :)
/L
Talán az a kis rés sem kell oda..
A te szobád is tele van résekkel? Csak mert úgy látszik nálatok mindenhol vannak pont akkora rések, hogy kiférjen egy kutyus...
Amúgy meg én nem hordtam le mindennek, kulturáltan is tudom közölni a véleményemet.
Állatvédőknek szólni...
Hát ez már komolyan felháborító. Milyen elszigetelt burokban éltek ti agyatlanok? Annak idején nagyanyám vízbe fojtotta a kismacskákat, mikor sok született és csak a legszebbeket hagyta meg. Ez a kislány meg vigyáz rájuk, szereti őket, erre már állatvédőket hívnátok. Hozzátok kellene valami orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!