A kutyáim nem hajlandóak a kutyaólban aludni? Mit csináljak velük?
Figyelt kérdés
A két kutyám a hidegben is inkább az ajtó előtt fekszik. Már raktam ki egy takarót, hogy ne a lábtörlőn kelljen osztozkodniuk. Építsek valamit az ajtó elé? Azért aggódok, mert az egyik még csak 7 hónapos.2011. okt. 17. 21:48
1/6 anonim válasza:
Tedd az ajtó mellé a kutyaházat, tuti belemennek!
2/6 anonim válasza:
Nekem is így voltak a kicsik :)
De mióta a garázst beépítettük nekik luxus kutyaólnak, azóta ott szívesebben alszanak :)
Rájöttek, hogy jó meleg van, ruha alattuk, csapóajtó, garázs zárva, és melegítik egymást. Ahogy megcsináltuk nekik hétvégén apával, mikor bementek kipróbálni utána már ki se akartak jönni :)
3/6 anonim válasza:
Az én kutyám félt a házától, mert egyszer betörtek hozzánk, mikor a kutyus kicsi volt, bemenekült a házába, és majdnem agyonverték. Másnap reggel, mikor hazaértünk, még mindig csak ott hevert :(:( Mondjuk ez már nagyon rég volt. De valószínűleg a tieid nem félnek a háztól, csak az ajtó közelében akarnak lenni.
4/6 A kérdező kommentje:
A kutyaház nem fér az ajtó elé. Akkor mégis mit tegyek oda?
2011. okt. 18. 10:34
5/6 anonim válasza:
Ha amúgy be mernek menni a kutyaházba, ha beküldöd őket, vagy bedobsz kaját, akkor ne aggódj, csak nem akarnak bemenni. Majd ha fáznak, megtalálják.
6/6 anonim válasza:
Ha nem is közvetlenül az ajtó mellé teszed, a közelében biztos van valahol hely a kutyaháznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!