Ma hoztuk el a Border Collie kiskutyát, allandóan aludni akar, ez normális?
Gondolom 8-9 hetes. Biztos édes:)
Igen, ez még néhány hétig így lesz, sokat alszik, felkel (akkor fog pisilni, kakilni!) játszik, és újra alszik. Ugyanúgy, mint az embergyerekeknél:)
Szeptember 3án született és már nálad van??? Csak gratulálni tudok neked és annak szaporítónak akitől hoztátok.... Egy 6 hetes kutyának még az anyjánál lenne a helye a testvéreivel együtt. Ezt hányszor kell még elszajkózni h meg is értsék az emberek?? A baj az h a kutyák isszák meg a levét.
Remélem a fajtához és a kutyaneveléshez többet értesz, mint ahogy az első blikkre látszik...
A 6 hetes kiskutyákat többnyire véglegesen el lehet választani, hiszen erre az időpontra megnyugtató módon megtanulnak enni és inni.
Az hiszem értek egy s mást. Régóta tartunk kutyát.
mikor mi hoztuk el (augusztusban) az új kutyánkat(havanese) 9 hetesen , akkor pár nap alatt rájöttünk hogy mennyit tudunk vele játszani és mennyit fog aludni
nálunk úgy volt hogy fél órát maximum 1 órát fent volt ekkor játszottunk vele :) aztán 3-4 óra alvás újra 30perc/1 óra játszás , az volt a gond hogy úgy jött ki neki hogy este inkább éjszaka sokat volt fent de mivel még nyári szünet volt így nem volt gond a fen maradás , szerencsére mire elkezdődőt a suli a kutyus hozzá szokott a mi élet ritmusunkhoz..úgyhogy teljesen normális ha sokat alszik , jó kutyázást!!
19:23-as vagyok
Bírom itt az embereket, hogy kérdés nélkül bárkit leoltanak. Holott nem mindig lehet tudni, hogy mi áll a háttérben.
Én tenyésztőtől vettem a kutyámat és 6 hetesen hoztam el. És hogy miért? Mert az anyukája 4 hetes korában meghalt és gyakorlatilag mindegy volt, hogy én nevelem/etetem tovább vagy a tenyésztő.
Lehet, hogy itt tényleg egy szaporítóval állunk szemben, de azért nem kell mindig általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!