Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek szépek a kutyáim?

Szerintetek szépek a kutyáim?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Mind a 2-en kanok. Az egyik egy 5 éves Foxterreir és Tcskó keverék kutya. A másik pedig egy fajtatiszta 11 hetes puli. Csak azért lennék kivánci rá hogy szerintetek szépek e mert már ilyet is meg olyat is halottam róluk sétáltatás közbe. Persze engem annyira nem érdekel ha más csúnyának találja őket mert én szeret őket és kész!

[link]

2011. aug. 20. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
nagyon szépek mind a ketten, édes kutyáid vannak, vigyázz rájuk :) nekem is van egy kicsi mixem és nem adnám semmiért. én is látom 1-1 nem túl esztétikus vonását, de annál édesebbnek látom. egyedi kiskutya. sokan megkérdezték már, milyen fajta, nekik is ilyen kellene! :))))
2011. aug. 20. 14:13
 2/12 anonim válasza:
8%
csúnyák...:/
2011. aug. 20. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon csodálatos kutyusok. :-)Büszke lehetsz rájuk!
2011. aug. 20. 14:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Az már nekem is mondták a Foxikeverékre sőt valaki cserélni is akart! De én mondtam hogy semmi pénzért nem adom oda!
2011. aug. 20. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem szépek! :P

Ne érdekeljen, hogy más mit mond rájuk..., az a lényeg, hogy neked szépek legyenek! Mellesleg egy kis csúnyácska kutya is ugyan olyan szeretetet tud adni, mint egy fajtatiszta!

2011. aug. 20. 14:15
 6/12 anonim ***** válasza:
nagyon aranyosak és szépek :) az meg,hogy kinek mi a szép,az embertől függ :)
 7/12 anonim ***** válasza:

nagyon cukik:)))))

a puli különösen!!!:)

8/12 anonim ***** válasza:

förtelems rájuk se lehet nézni:)

amugy szépek a puli csak szeb lesz ha rám hallgatsz meghagyod neki majd a szép hosszu szőrét, mert úgy az igazi

a másik, meg úgy nét ki mint valami plüsskutya ős is szép

2011. aug. 20. 14:23
 9/12 A kérdező kommentje:
A Pulinak meg is karom hagyni de azért nem földig érősre mert állatokat tartunk és ott eső után nagy sár van. Ha hátra jön akkor el koszosak szoktak lenni. Most kivételesen tiszták voltak!
2011. aug. 20. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Most mért kell lepontozni azt, akinek nem tetszik? :)

Mellesleg nekem sem tetszenek, nekem nem ilyen kutyák a bejövősek.

2011. aug. 20. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!