A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:13
61/62 anonim válasza:
Hát ez szánalmas. Tényleg sok sebből vérzik ez a kérdés, viszont azért írok kommentet, mert láttam itt, hogy valaki azt írta, hogy nincs literes whiskey. Ez a része igaz, mivel van! Most is az van itthon.
62/62 anonim válasza:
Na túlélte? Bár valószínűleg úgy sem fogunk választ kapni.
De az már eleve szégyen hogy egy 6 éves gyerek hozzáfér 1 littyó alkoholhoz, azt meg hogy majd egy 5 kilós kutya vadalma nagyságú gyomra bevesz 1 liter akármit, pláne 40 fokos alkoholt, már inkább a troll kategória.
Ha én behányok a 90 kilómmal 2 deci pálinka hirtelen leöntésétől, akkor pont egy kutya fog 1 litert meginni, eléggé troll a kérdés szerintem, ha meg nem akkor azért röhelyes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!