A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:13
21/62 anonim válasza:
VÉGRE MÁR HOGY SZEDED A LÁBAD! Olyan ideg lettem komolyan egy kutyatartónak NEM KÉRDÉS hogy viszi e orvoshoz és ahogy csak tudja MEGOLDJA ha baj van!!!!!!!!!
Remélem nem fog meghalni, de az biztos hogy már most szarul van mert 20 perc telt el a kérdés kiírása óta, már egy csomó felszívódott szerencsétlenben!
22/62 anonim válasza:
Kihívni nem jó. Rendes, felszerelt rendelő kell, gyomormosás, infúzió. Mindenképp be kell vinni.
23/62 anonim válasza:
Menj már! Én 110 kilós vagyok és - HA nagy nehezen - megiszom egy liter whiskey-t 3 ember kell támogasson! A yorkid a tizedétől már nem élne.
24/62 anonim válasza:
Már rég meghánytathatta volna akkor amikor észrevette a bajt.Annyival is kevesebb alkohol szívodott volna fel!:(
25/62 anonim válasza:
6éves gyereknek hogy kerül a kezébe az alkohol,könyörgöm szülö vagy!!!!!!akkár a gyerek is megihatta volna akkor mit teszel ide irogatsz be és vársz a válaszra mert nem tudod hova tenni a kisebbiket?gyönyörü mondhatom,felelös szülö meg gazda.ilyenre még a kutyámat se biznám pffff
26/62 anonim válasza:
najah... ezt írtam én is korábban
27/62 anonim válasza:
Persze-persze. Mutass nekem egy embert aki megiszik 5 perc alatt 1 liter 40 fokos alkoholt. És akkor a te kis yorkid megteszi. Nem kellene iskolában lenned ahelyett, hogy itt szórakozol???
28/62 anonim válasza:
Nemrég még 2hetes volt a kisfiad, nagyon gyorsan nőlhet, ha már 7hetes
29/62 anonim válasza:
Most már mindegy, ha igaz akkor hál'Istennek segítséget kért, megértette, hogy nagy a baj és - ha későn is - de intézkedik. Ha nem igaz, akkor futottunk egy kört potyára...
30/62 anonim válasza:
Nekem ez a történet nagyon sántit, mert az én kutyusaim még a sört sem isszák meg nem még a nemtudom hány %-os wiskyt főképp nem 1 egész litert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!