A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:13
11/62 anonim válasza:
MEGHAL a KUTYÁD!
Ha igaz a kérdés. De egy kis yorki nem iszik egyszerre 1 litert. A kérdés szerencsére szerintem kamu.
12/62 anonim válasza:
Gondolom nem a 2 hetes fiad öntötte bele a kutya táljába a piát. Ugye?
13/62 anonim válasza:
Oké. A kutyád meghal, a 2 hetes kisfiad hogy öntötte bele a táljába a viszkit? Itt vmi nagyon sántít.
14/62 anonim válasza:
Én mondjuk azt sem értem a gyerek hogy fért hozzá az alkoholhoz!Még szerencse hogy nem ő nyakalta be... Tutira trappolnék állatorvoshoz a kutyával gyerekestől azonnal a helyedben.
15/62 anonim válasza:
Ha a tálalás ellenére igaz a sztori, akkor is ORVOS!
16/62 anonim válasza:
én is ezt akartam kérdezni a fiad aki 2 hetes megitatja a kutyát whiskey-vel ez durva.meg minek a gyerek elöt a pia.ez kamu kérdés szerintem is
17/62 anonim válasza:
HAHÓ ÉBRESZTŐ!!!!!! Neked ennyire nem számít egy élőlény élete?? MEGHAL A KUTYÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem délutánig hanem 1 órát sem bír ki!!!! HÍVJ TAXIT!!!! Viheted a gyerekedet is a yorki meg elfér a zsebedben is akár!!!!
NEM HISZEM EL HOGY ENNYI ESZED NINCS!!!!!!
18/62 A kérdező kommentje:
A 6 éves kisfiam öntötte bele az italt a kutya táljába.
Nem fogok egy 6 évesre 1 héthetes kisbabát rábízni.
Kb. ihatott meg 1litert.
Megyek a szomszédnénihez és beszélek vele.
Köszönöm a segítségeteket.
2009. febr. 27. 09:30
19/62 anonim válasza:
Szerintem egy 5kg-os kutyának már egy deci whiskey is megárthat de nagyon. De nekem úgy tünik, hogy viccelsz. Egy öt kilós kutya hogy tud 1l folyadékot meginni egyszerre... de ha nem vicc akkor azonnal vigyétek orvoshoz míg nem késő, akkor is ha kb. fél deci whiskey volt egy liter vízben.
20/62 anonim válasza:
Akkor meg hívd ki az állatorvost privát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!