A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?
Vegyétek már észre, hogy csak ugratnak! Egyszer azt mondja, hogy 2 hetes a fia, utána meg azzal vágja ki magát, hogy nem bízza a 6 éves fiára a 7 hetes gyereket, a szomszéd néni meg alkoholista.
És egyáltalán egy yorki, aki 5 kiló hogy tud meginni 1l folyadékot egyszerre?
A két hetes kisfiad öntötte a whiskyt bele? Vagy van nagyobb gyerek is? Es ha a gyermek issza meg? Hogy lehet egy anya ilyen felelötlen minek az ilyen embernek kutya?
Nekem kis yorkim van, azt ne mond,hogy 1 l folyadekot meg tud inni bármi legyen az.
Marhaság!
De ha télleg ivott en meghányatám azonnal és tejjel kell itatni.
Kérdező nyilván baromi vicces kedvében van, kár, hogy nincs hozzá semmi humorérzéke. Ilyenkor a kisegítőben kéne tanulnod a kettő meg kettőt, nem itt írogatnod...
Mindegy. Inkább 50 felesleges válasz, mint, hogy egyszer baj legyen.
EGY KUTYA NEM ISZIK ALKOHOLT LEGFELJEBB SÖRT CSAK AZ EMBER OJAN BUTA HOGY MEGISZA
VAGY NÁLATOK MINDENKI RÉSZEGES A KUTYÁTOL A SZOMSZÉD NÉNI IG
TE LEGALÁBB JOZAN VAGY
MERT A KÉRDÉS NEM AZ
LÉCCI VEDD FEL VIDEORA AKÁR TELOVAL AKÁR FÉNYKÉPEZÖVEL ÉS RAKD KI A YOUTUBE RA
OTT VANNAK A VICCES DOLGOK
Te most jól szórakozol???
Remélem, Téged is meg fog így szívatni valaki, mint ahogy most Te tetted a többiekkel.
Méghogy a két hetes gyereked beleöntötte a kutya táljába a liter piát, amit a kutya meg is ivott.
Maradjunk annyiban, hogy akkor ezek szerint Neked csodagyereked és csodakutyád van, hiszen a két hetes gyerek felkelt, és elbírt egy literes üveget, a kutya meg - bár nem sokkal nagyobb, mint az üveg - meg bírta inni. Gratulálok!
ez lehetetlen.nekem is yorkijaim vannak,de
1.nem innák meg az alkoholt.(huzzák rá az orrukat,már próbáltam az ujjamról küstolót adni)
2.egy litert nem isznak meg kettem egy egész nap!!!
3.tényleg gyorsan fejlődik a gyereked!
4.a másik gyereked miért éri el a piát?
5.ha annyira nem akarod elvinni a gyereket is,akkor szólj a férjednek,hogy irány haza,és orvos!e nem játék.ha elüti az autó,akkor is ezt mondod majd délután?vagy ha esetleg a 2-7 hetes gyereket itatta volna meg a tesó akkor is ráér,ha hazaér a férjed?Szép,mondhatom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!