Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kisfiam beleöntötte a...

A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
86%

Vegyétek már észre, hogy csak ugratnak! Egyszer azt mondja, hogy 2 hetes a fia, utána meg azzal vágja ki magát, hogy nem bízza a 6 éves fiára a 7 hetes gyereket, a szomszéd néni meg alkoholista.

És egyáltalán egy yorki, aki 5 kiló hogy tud meginni 1l folyadékot egyszerre?

2009. febr. 27. 09:44
 32/62 anonim ***** válasza:
81%
azt a mindenit. Először is,a kiscsi babád az elején 2hetes volt,most 7hetes? az én kis kutyám a pepsit nem tudta meginni,mert a buborék piszkálta az orrát.Nem hogy egy olyan csepp kutya whiskey-t igyon,ráadásul 1litert. nem hiszem el ezt a kérdést. Már az erős szagától is húzódik a kutya nem hogy be igyon belőle. röhejes
2009. febr. 27. 10:04
 33/62 anonim válasza:
69%

A két hetes kisfiad öntötte a whiskyt bele? Vagy van nagyobb gyerek is? Es ha a gyermek issza meg? Hogy lehet egy anya ilyen felelötlen minek az ilyen embernek kutya?

Nekem kis yorkim van, azt ne mond,hogy 1 l folyadekot meg tud inni bármi legyen az.

Marhaság!

De ha télleg ivott en meghányatám azonnal és tejjel kell itatni.

2009. febr. 27. 10:06
 34/62 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező nyilván baromi vicces kedvében van, kár, hogy nincs hozzá semmi humorérzéke. Ilyenkor a kisegítőben kéne tanulnod a kettő meg kettőt, nem itt írogatnod...

Mindegy. Inkább 50 felesleges válasz, mint, hogy egyszer baj legyen.

2009. febr. 27. 10:08
 35/62 anonim ***** válasza:
74%

EGY KUTYA NEM ISZIK ALKOHOLT LEGFELJEBB SÖRT CSAK AZ EMBER OJAN BUTA HOGY MEGISZA

VAGY NÁLATOK MINDENKI RÉSZEGES A KUTYÁTOL A SZOMSZÉD NÉNI IG

TE LEGALÁBB JOZAN VAGY

MERT A KÉRDÉS NEM AZ

2009. febr. 27. 10:18
 36/62 anonim ***** válasza:
49%

LÉCCI VEDD FEL VIDEORA AKÁR TELOVAL AKÁR FÉNYKÉPEZÖVEL ÉS RAKD KI A YOUTUBE RA

OTT VANNAK A VICCES DOLGOK

2009. febr. 27. 10:27
 37/62 anonim válasza:
100%
Szerintem a kérdezõ itta meg,csak ráfogja a kutyára!!!!
2009. febr. 27. 10:30
 38/62 anonim ***** válasza:
76%
Hozzátenném hogy a whiskey nem is literes üvegben van hanem 0.7 -ben általában. Nem akarom elhinni hogy egy ekkora kutya képes ezt meginni.De ha ennyire nem tudnál otthonról elmenni az orvoshoz akkor mért nem hívod ki házhoz? Ha szereted a kutyádat ez nem lenne gond.
2009. febr. 27. 10:33
 39/62 anonim válasza:
83%

Te most jól szórakozol???

Remélem, Téged is meg fog így szívatni valaki, mint ahogy most Te tetted a többiekkel.

Méghogy a két hetes gyereked beleöntötte a kutya táljába a liter piát, amit a kutya meg is ivott.

Maradjunk annyiban, hogy akkor ezek szerint Neked csodagyereked és csodakutyád van, hiszen a két hetes gyerek felkelt, és elbírt egy literes üveget, a kutya meg - bár nem sokkal nagyobb, mint az üveg - meg bírta inni. Gratulálok!

2009. febr. 27. 10:45
 40/62 anonim ***** válasza:
89%

ez lehetetlen.nekem is yorkijaim vannak,de

1.nem innák meg az alkoholt.(huzzák rá az orrukat,már próbáltam az ujjamról küstolót adni)

2.egy litert nem isznak meg kettem egy egész nap!!!

3.tényleg gyorsan fejlődik a gyereked!

4.a másik gyereked miért éri el a piát?

5.ha annyira nem akarod elvinni a gyereket is,akkor szólj a férjednek,hogy irány haza,és orvos!e nem játék.ha elüti az autó,akkor is ezt mondod majd délután?vagy ha esetleg a 2-7 hetes gyereket itatta volna meg a tesó akkor is ráér,ha hazaér a férjed?Szép,mondhatom!!!

2009. febr. 27. 10:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!