Igaz, hogy ha egy kölyök kutyával whiskey-t itatunk, akkor nem nő meg?
Figyelt kérdés
2009. jún. 1. 20:01
1/7 anonim válasza:
DÚÚÚÚÚRVA :D amúgy nemtudom de inkább ne próbáljuk ki :D
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, ilyen sose jutna eszembe. Szerintem ne tarts kölyökkutyát.
3/7 anonim válasza:
mármint kicsi marad vagy kölyökszerű? mert lehet, hogy a fejlődésben visszaveti kicsit, de akkora sosem marad, mint kölyökként...egy kisgyerek is felnő, akkor is ha kap 5 évesen egy korty sört vagy pálinkát...
"Csak" a máját teszi tönkre a kutyának...
4/7 anonim válasza:
Ez komolya :D
Ezt Te se gondolhatod komolyan.
Szerinted ha egy bernáthegyi megiszik egy üveg whisky-t akkor nem nő meg.
Ja persze max műteni kell mert tönkre ment a mája.
Miket kinem találnak és az a legrosszabb,hogy sok "okos" ember ezt el is hiszi és megitatják a kutyájukkal!
Hihetetlen mik vannak ezen az oldalon.
Megkérdezhetem ezt hol hallotad??
Utóírat: Ha vlaki olvassa ezt akérdést esze ágába ne álljon megitatni a kutyájával.
5/7 A kérdező kommentje:
Egy ismerősöm mesélte hogy ezt mondták neki. Második te meg nyugodjál meg, nem akartam whiskeyt itatni egyik FELNŐTT kutyámmal se, te paraszt.
2009. jún. 1. 20:28
6/7 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok:
Akkor jó,megnyugodtam.
te paraszt xD
7/7 anonim válasza:
hát ha túl sokat adnának a kölyök kutyának akkor tényleg nem fog megnőni....alkoholmérgezésben meghalna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!