Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kisfiam beleöntötte a...

A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:13
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

:)) Én hallottam olyant, hogy a kutya hozzáfért a borhoz, és termetes mennyiséget ivott meg belőle. Egy állatorvos mesélte anno. Vagy 3 napig aludt tőle. De! Az németjuhász volt, és ugyan nem tudom, hogy mennyit ihatott, de egész nap hozzáférhetett a tálhoz.

Namost, gondolkozzunk egy picit. A kutya nem úgy iszik, mint az ember, hogy nagy kortyokban, rövid idő alatt nagy mennyiséget képes beakasztani. Apránként kanalazza be. Ha, tegyük fel, neki is fogna a yorki, szerintetek amire elér a negyedéig a mennyiségnek, nem esik bele az ivótálba az alkoholmérgezéstől? :) Hagyjuk.

Amúgy meg, ha véletlenül is igaz lenne, annyi idő alatt, amit itt tökölt az oldalon, ha falun vagy kisvárosban laknék, akkor telefon a férjemnek, közben ölbe a gyereket és a kutyát, majd irány gyalog az orvoshoz. Ha pedig nagyobb város, akkor taxit hívok, és ugyanez.

2009. febr. 27. 11:10
 42/62 anonim ***** válasza:
77%
Bocsi, termetes = tetemes.. :)
2009. febr. 27. 11:11
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem lesz gond, én már csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe kerül egy 6 éves gyerek kezébe egy teli üveg whiskey? Ezzel az erővel ő is megihatta volna.

Kutyusnak kitartás.

2009. febr. 27. 11:18
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
Van egyáltalán 1 literes űrtartalmú whiskey-s üveg?A többi része is nagyon sántít,sőt azt se tudom elhinni hogy egy kutya 40%-os alkoholt igyon.Biztos whiskey volt abban az üvegben,és biztos megitta a kutya,nem kidőlt véletlenül?
2009. febr. 27. 11:23
 45/62 anonim válasza:
100%
Sziasztok!Szerintem sincs literes whisky, ha meg van is akkor az egy literes pont,és nem volt kibontva, ha nem hiányzott belöle, egy gyerek nem tudja kibontani.A másik meg az hogy egy yorkinak egy liternél nagyobb etetötál?Minek?abban alszik is a kutya?Nekem is volt yorkim, az nem piált. :)
2009. febr. 27. 11:27
 46/62 anonim ***** válasza:
37%
semmi baja nem lesz berugik és kialussza magát. A részeg embert sem temetik el egyből
2009. febr. 27. 11:31
 47/62 anonim ***** válasza:
100%

Menj a 'csába a hülyeségeiddel. Ez kb olyan, mint ha én a 95Kg-os súlyommal bedobnék 12l whiskeyt. Azon kívül, hogy ekkora mennyiséget lehetetlen meginni, ha mégis sikerülne, kb fél óra múlva már a hullaházban lennék.

Egy 5Kg-os kutya akkor se tudna 1l folyadékot (még sima vizet se) meginni ha egy napig 15 fokon tikkasztanám.

2009. febr. 27. 14:31
 48/62 anonim ***** válasza:
100%
szerintem kamu a dolog. de ha mégis akkoe irány az orvos. márpediglen a gyerek kezébe és közelébe se pia se orvosság nem valo!!!
2009. febr. 27. 15:22
 49/62 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, hogy a gyerek nem az egészet töltötte a kutya táljába, csak mondja? Hogy a többit kiöntötte például?... Nem hiszem, hogy a kutya gyomrába belefér egyáltalán 1 liter bármi...
2009. febr. 27. 16:12
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Ha valódi a kérdés, én már csak azt szeretném tudni hogy mi van a kutyával??!
2009. febr. 27. 18:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!