A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?
:)) Én hallottam olyant, hogy a kutya hozzáfért a borhoz, és termetes mennyiséget ivott meg belőle. Egy állatorvos mesélte anno. Vagy 3 napig aludt tőle. De! Az németjuhász volt, és ugyan nem tudom, hogy mennyit ihatott, de egész nap hozzáférhetett a tálhoz.
Namost, gondolkozzunk egy picit. A kutya nem úgy iszik, mint az ember, hogy nagy kortyokban, rövid idő alatt nagy mennyiséget képes beakasztani. Apránként kanalazza be. Ha, tegyük fel, neki is fogna a yorki, szerintetek amire elér a negyedéig a mennyiségnek, nem esik bele az ivótálba az alkoholmérgezéstől? :) Hagyjuk.
Amúgy meg, ha véletlenül is igaz lenne, annyi idő alatt, amit itt tökölt az oldalon, ha falun vagy kisvárosban laknék, akkor telefon a férjemnek, közben ölbe a gyereket és a kutyát, majd irány gyalog az orvoshoz. Ha pedig nagyobb város, akkor taxit hívok, és ugyanez.
Remélem nem lesz gond, én már csak azt nem értem, hogy hogy a fenébe kerül egy 6 éves gyerek kezébe egy teli üveg whiskey? Ezzel az erővel ő is megihatta volna.
Kutyusnak kitartás.
Menj a 'csába a hülyeségeiddel. Ez kb olyan, mint ha én a 95Kg-os súlyommal bedobnék 12l whiskeyt. Azon kívül, hogy ekkora mennyiséget lehetetlen meginni, ha mégis sikerülne, kb fél óra múlva már a hullaházban lennék.
Egy 5Kg-os kutya akkor se tudna 1l folyadékot (még sima vizet se) meginni ha egy napig 15 fokon tikkasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!