A kisfiam beleöntötte a whiskey-t a kutyánk táljába ,és a kutyánk megitta. Lesz valami baja? Ez most történt egy 5 perce. Kérlek segítsetek! Most részeg a kutyánk?
Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 09:13
51/62 anonim 

válasza:

Jaj, hat ennyi valaszt kaptal. Mi ujsag, voltatok a dokinal, ha van idod mindenkepp irjal, legyszi.
Remelem amugy el a kutyuli.
De hogyan kerult amugy a kisfiad kezebe az alkohol? Meg jo, hogy nem a kisfiad itta meg, mert alkoholmergezest kapott volna 6 eves koraban.
Irjal legyszi!
52/62 anonim 

válasza:

Kisfiam szorakozz massal, ne itt hulyitsd az embereket ! 1 liter viz is sok lenne egyszerre a yorkinak , nemhogy 1 liter whiskey , amugy meg a whiskey-s uvegek tenyleg 0.7 litresek , erdekes , hogy neked 1 litres uvegbe volt.Aki meg elhiszi a sztorit az eleg buta , gondoljatok bele , ha 1 ember megiszik 1 liter whiskeyt 2 perc alatt, tutti , hogy kiuti egybol , egy 5kilos kutya keptelen lenne meginni 1 liter alkoholt , szerintem nem is izlene neki masreszt osszeesne fel liter megivasa elott. Ilyen okorseget , hogy lehet kitalalni? nincs jobb dolgod?
53/62 anonim 

válasza:

egy yorki nem tud ennyit inni.nekem a beaglek,nem isznak ennyit egyszerre.amugy meg szuros szaga miatt nem hszem hogy belenyalt volna
55/62 anonim 

válasza:

Azt írtad,hogy a fiad beleöntötte a piát a kutya táljába.Én arra lennék nagyon kíváncsi,hogy egy 2 HETES GYEREK ezt hogy csinálta?Egyáltalán miért volt nála az üveg??
56/62 anonim 

válasza:

Én még mindíg csak azt kérdezem hogy: MI VAN A KUTYÁVAL????
57/62 anonim 

válasza:

engem is az érdekelne.de a kérdező nem nagyon fáradozik...talán még nem józanodott ki???
58/62 anonim 

válasza:

Szerintem nem meri megirni, hogy a kutya megnyekkent. Tuti nincs mar. Ha megirna itt, olyan hozzaszolasokat irnanak neki, amitol megjobban lelkiismeret furdalasa lenne.
59/62 anonim 

válasza:

A kutya biztosan él és virul (ha van) a kérdés volt egy nem túl ügyes, de legalább eléggé átlátszó kitalálmány. Több sebből vérzik.:)
Nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!