Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tenyésztők segítségét szeretné...

Tenyésztők segítségét szeretném kérni (? )

Figyelt kérdés

Már elég régóta kutyázom,de ez lesz nálam az első alom.

A kutyám tenyésszemlés, remek kiállítási eredményekkel rendelkezik, a fajtára jellemző egészségügyi szűrései megvannak. A kan már ki van választva, egy külföldi kutya lesz.

Ami érdekelne, az konkrétan minden, amit a fedeztetésről, a vemhességről, a szülésről, és a kiskutyák felneveléséről tudni lehet.

Valamint hogy milyen papírt hogy kell intézni, honnan kell letölteni,vagy kérni,venni,stb. Pl fedeztetési jegy, alombejelentő, esetleg mi egyebeket kell még?

Sokat olvastam már a témáról a neten,de örülnék, hogyha tenyésztők le tudnák írni nekem a tapasztalataikat!

2011. márc. 14. 15:51
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
a kérdésbe az áll: tenyőszték segítségét kéri,akkor nem tudom mért kell ezen veszekedni
2011. márc. 14. 23:00
 22/49 anonim ***** válasza:

am meg,mikor én kérdeztem tenyésztésröl és csak annyit hogy melyik kutyát kell vinni a másikhoz,engem tényleg leoltottak!

amugy meg milyen fajtával foglalkozol?

2011. márc. 14. 23:03
 23/49 anonim ***** válasza:

[link]

én ezt találtam,am van olyan szakma hogy Kisállat tenyésztő és azon belül van a kutya is ha jól tudom

2011. márc. 14. 23:06
 24/49 anonim ***** válasza:

Na, megint egy felelőtlen szaporító.

Kutyák százezrei meg nyomorultul elvesznek, mert senkinek nem kellenek.

Nagyon sok idehaza a kutya és kevés a jó gazdi.

De a kutyatulajdonos csak szaporít, mert jó kis mellékkereset, meg minden egyéb idióta indok miatt.

Az állatok meg csak szaporodnak, szaporodnak, a menhelyek, sintértelepek meg dugig. :-(

[link]

[link]

2011. márc. 28. 14:36
 25/49 anonim ***** válasza:
Ne szaporitózz már minden oldalon. Kicsit unalmas.
2011. márc. 28. 16:26
 26/49 anonim ***** válasza:

Hát, ha minden oldalon szaporítani akarnak, akkor bizony szükséges!

Van elég tenyésztő, nem kell több szaporító!!!!!!!!

2011. márc. 28. 18:35
 27/49 anonim ***** válasza:
Minden szükséges dokumentummal, szűréssel, és eredménnyel rendelkezik a kutyája. Tudatosan választott mellé kant. Mi ezzel a probléma? Elég nagy baj, hogy az a tenyésztő, akitől a kutyáját vette nem segit neki.
2011. márc. 29. 12:48
 28/49 anonim ***** válasza:
54%

Éppen elég tenyésztő van, minek szaporítani a szaporítók számát?

Egyébként is, ha felelőtlen tenyésztőtől vett kutyát, aki nem törődik az almok sorsával, akkor az a kutya ki tudja, milyen "minőségű", mert akkor azzal az a tenyésztő nem sokat törődött, csak a pénz kell neki.

Nincs szükség amatőr szaporítókra, akkor sem, ha tenyésztőnek vallja magát.

Van éppen elég tenyésztő az országban!

2011. márc. 29. 15:54
 29/49 anonim ***** válasza:

ma 15:54

Tudsz olvasni, ugye? Akkor olvasd el a kérdést, de alaposan.

Mindig lesznek olyanok, akik elkezdik a tenyésztést. Ahogy vannak, akik abbahagyják. Ha egyszer úgy döntött, hogy tenyésztő akar lenni, akkor az lesz. Bármilyen a világ helyzete is.

2011. márc. 29. 16:09
 30/49 anonim ***** válasza:

" amit a fedeztetésről, a vemhességről, a szülésről, és a kiskutyák felneveléséről tudni lehet. "

kicsit korábban is utánna nézhettél volna ezeknek,pl sok könyv van a kutyákról,tessék olvasni.

elég szomorú hogy még csak most nézel utánna ezeknek,de hajrá.

2011. márc. 29. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!