Tenyésztők segítségét szeretném kérni (? )
Már elég régóta kutyázom,de ez lesz nálam az első alom.
A kutyám tenyésszemlés, remek kiállítási eredményekkel rendelkezik, a fajtára jellemző egészségügyi szűrései megvannak. A kan már ki van választva, egy külföldi kutya lesz.
Ami érdekelne, az konkrétan minden, amit a fedeztetésről, a vemhességről, a szülésről, és a kiskutyák felneveléséről tudni lehet.
Valamint hogy milyen papírt hogy kell intézni, honnan kell letölteni,vagy kérni,venni,stb. Pl fedeztetési jegy, alombejelentő, esetleg mi egyebeket kell még?
Sokat olvastam már a témáról a neten,de örülnék, hogyha tenyésztők le tudnák írni nekem a tapasztalataikat!
am meg,mikor én kérdeztem tenyésztésröl és csak annyit hogy melyik kutyát kell vinni a másikhoz,engem tényleg leoltottak!
amugy meg milyen fajtával foglalkozol?
én ezt találtam,am van olyan szakma hogy Kisállat tenyésztő és azon belül van a kutya is ha jól tudom
Na, megint egy felelőtlen szaporító.
Kutyák százezrei meg nyomorultul elvesznek, mert senkinek nem kellenek.
Nagyon sok idehaza a kutya és kevés a jó gazdi.
De a kutyatulajdonos csak szaporít, mert jó kis mellékkereset, meg minden egyéb idióta indok miatt.
Az állatok meg csak szaporodnak, szaporodnak, a menhelyek, sintértelepek meg dugig. :-(
Hát, ha minden oldalon szaporítani akarnak, akkor bizony szükséges!
Van elég tenyésztő, nem kell több szaporító!!!!!!!!
Éppen elég tenyésztő van, minek szaporítani a szaporítók számát?
Egyébként is, ha felelőtlen tenyésztőtől vett kutyát, aki nem törődik az almok sorsával, akkor az a kutya ki tudja, milyen "minőségű", mert akkor azzal az a tenyésztő nem sokat törődött, csak a pénz kell neki.
Nincs szükség amatőr szaporítókra, akkor sem, ha tenyésztőnek vallja magát.
Van éppen elég tenyésztő az országban!
ma 15:54
Tudsz olvasni, ugye? Akkor olvasd el a kérdést, de alaposan.
Mindig lesznek olyanok, akik elkezdik a tenyésztést. Ahogy vannak, akik abbahagyják. Ha egyszer úgy döntött, hogy tenyésztő akar lenni, akkor az lesz. Bármilyen a világ helyzete is.
" amit a fedeztetésről, a vemhességről, a szülésről, és a kiskutyák felneveléséről tudni lehet. "
kicsit korábban is utánna nézhettél volna ezeknek,pl sok könyv van a kutyákról,tessék olvasni.
elég szomorú hogy még csak most nézel utánna ezeknek,de hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!