Milyen tenyésztők vannak Gyöngyös közelében?
Hát valami nagytestűre gondoltam.
A kedvenc fajtám a: husky, labrador, golden retriever, dalmata, németjuhász, border collie.
Lenne egy kérdésem. Minden fajtatiszta kutya 80.000 ft fölött van? Mert sajnos anyumék annyit nem adnak egy kutyáért. :(
de én nagyon szeretnék egy labradort. Konkrétan (asszem) a fóti labradortenyésztőnél érdeklődtem és ő azt mondta, hogy náluk egy kiskutya 100.000 ft. Majd lehidaltam.
border collie van Egerben és Kerecsenden is.
az egri kennel linkjét nem találom..
de igen minden kutyus 100 ezer körül van...talán hobby kicsi olcsóbb a real Pearl ban van most egy hobby blue merle szuka az lehet valamivel olcsóbb
hát ha fajtatisztát szeretnél az bizony drága hisz a tenyésztők is hatalmas összegeket ölnek bele a szűrővizsgálatokba pl.
Borderben ott a TNS ami halálos betegség és genetikailag szűrik vagy a diszplázia stb ezek a szűrések együtt akár több 10 ezer forint is lehet + minőségi táp, oltások stb és hamar kijön ám az a 100 ezer forint
Inkább gondolj bele abba, h mi van ha úgy jársz ahogy mi a goldenünkkel: megvettük a 25 ezres kutyát, majd 1 éves kora előtt kiderült h súlyos diszpláziás. A műtétre 200 ezret költöttünk + a gyógyszerek. Soha többet nem veszek ilyen helyről kutyát, csak olyan tenyésztőtől, aki odafigyel arra h milyen kölykök kerülnek ki tőle és garanciát vállal rájuk.
Gyűjtsél pénzt és ha megvan, akkor vegyél csak kiskutyát. Például ami nagyon jó módszer h minden hónapban elteszitek azt a pénzt amit a kutya kajájára szánnátok (kb 5-10 ezer Ft egy labradornál), így alig 1 év alatt össze is jön a kiskutyáravaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!