Budakeszi közelében van JÓ kutyaiskola?
én Budakeszin lakom, és van egy kutyaiskola a városon kívül, a reptér felé. nem ismerem a módszereiket, de ismerőseink vittek oda kutyát, és panaszt még nem hallottam rájuk. sztem kérdezd meg őket, abból baj nem lehet.
köszönöm!:)
igen, arrafelé 2 kutyasuli is van!
csak nem tudom, melyik a jobb... de más suli is jöhet a környékről!:)
akár Budáig is elmennék...
Nem tudom, mennyit vagy hajlandó utazni, de én biztosan a népszigeti vagy az őrmezői kutyasuliba mennék. Igazából 1 a 2, ugyanazok az oktatók, csak két helyen van, hogy minél több embernek legyen lehetősége járni.
A fojtóról meg annyit, hogy sehol sem kötelező :) Ha az, akkor meg gáz. De ezekben a sulikban nem fogják azt mondani, hogy kell. Viszont nem olyan szörnyű dolog az, csak nagyon rosszul hangzik. Mi egysoros láncnyakörvnek hívjuk, és hasznos tud lenni, ha jól használják.
huhúúúú!!!:)
nagyon köszönöm, pont ilyenre gondoltam!!!!
már írtam is nekik, sajnos az 50.000 nagyon húzós, a mostani sulim havi 6.000, de hátha kipréselem valahogy!:)
csak szeretném még egyszer megköszönni annak a válaszolónak a tippjét, aki az őrmezői kutyasulit ajánlotta (persze a többi válaszolónak is köszönöm!:)), ma voltam először, és el vagyok ájulva!!!!
iszonyú jó ez a kutyasuli, pont ilyennek képzeltem el álmaim iskoláját!:):)
A kutyámat senki nem kezelte vérengzőként, iszonyú jól bántak vele a kiképzők, póráz nélkül lehetett, és tilos agresszióval kezelni...
hálásan köszönöm, hogy ajánlottad, egy új életforma nyílt meg előttem és a kis falkám előtt!:)
Budakeszin pár hónapja nyílt egy új Kutyaiskola, ami egyben Kutya Sport Centrum is, tehát a normális oktatások mellett, rengeteg kutyasportot is kipróbálhat a gazda és kedvence(pl. agility, flyball, frisbee, dogdancing stb)
Remek hangulat, gyönyörű természetben, sok-sok akadállyal, kutyajátszótérrel.
A problémás kutyákat erőszak nélkül játékkal vezetik rá a helyes viselkedésre!
Bővebben olvashattok a honlapjukon: www.kscbudakeszi.hu
Nagyon ajánlom minden kutyaszeretőnek!
köszönöm, de ha jól tudom, a két budakeszis kutyaiskola elég csúnyán nem tud együttműködni, és ez kicsit elkedvetlenít...:(
pedig egyébként jól hangzana a dolog.
de múltkor ott mentem el mellettük, és még behívni sem tudták a kutyát, aki a nyitott kapun jött ki.
persze a kutya lehet, hogy újonc volt...:)
de a kaput nem kellene nyitva hagyni...
Ugye azt sejti, hogy ez nagyon rossz érv!?
Ezt úgy hívják konkurencia, amibe nem hiszem, hogy az "ügyfelek"-nek sok bele szólásuk van, véleményem szerint!
Mondok egy példát: Tesco és Aldi, két különböző cég egymás mellett, nem hiszem, hogy ezért az emberek inkább elmennek máshova vásárolni...mivel ez a két cég dolga!
A kapuról meg csak annyit, hogy nem hiszem hogy sok Kutyasulinál lenne kapu! Vagy ha már arra járt, akkor gondolom megtekintette a másik kutyasulit, van kapu náluk:)?
Utolsó sorban a "kiszaladt kutyáról" annyit, hogy Kutyasuliba nem a profi kutyások járatják a kutyáikat! És ez egy nemrég (pár hónapos) nyílt Kutyaiskola!
Persze ettől még lehet véleménye!
Üdvözletem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!