Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem gyanús 10 ezerért kölyök...

Nem gyanús 10 ezerért kölyök tacsi?

Figyelt kérdés

Van egy hely ahol van 3db kölyök tacsi és csak az oltás árát, 10.000 forintot kér érte a gazdája.

Nem gyanús ez? Érdemes megvenni?

2023. szept. 15. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
27%
Nem csak simán azért vitték messzire oltani mert van valami ismerős aki ingyen oltotta?
2023. szept. 17. 02:51
 62/87 A kérdező kommentje:
#61 Lehet.
2023. szept. 17. 02:57
 63/87 anonim ***** válasza:
82%
#61 Őszintén, ennek mennyi a valószínűsége? Melyik orvos olt be egy alomnyi kölyköt kétszer ingyen? 650 forintos benzinárak mellett pedig kétszer 120 km-t autózni oda-vissza a feltételezett ingyen oltásért sem kerül kevés pénzbe.
2023. szept. 17. 08:24
 64/87 anonim ***** válasza:
87%
És ki az a kókler, aki ingyen oltja be a kutyákat? Hagyjuk már a naiv marhaságokat.
2023. szept. 17. 08:38
 65/87 anonim ***** válasza:
93%

0-ra kijön, ha az oltás árát kéri el? Micsoda ékes példája a szapinak…

Tudod te, mennyibe kerul egy alom felnevelése tisztességesen? Százezres nagyságrend…

Amugy torveny szerint chip nelkul nem is cserehet gazdat a kutya…

2023. szept. 17. 09:22
 66/87 anonim ***** válasza:
93%
Ez meg a másik igen, hogy chip nélkül nem lehet a kutyusokat sem elajándékozni, sem eladni.
2023. szept. 17. 09:25
 67/87 anonim ***** válasza:
85%
Itt hiába beszél ennek a szerencsétlennek bárki bármit. A kérdezőnek csak az számít, hogy occsón kapott divat kiskutyát.
2023. szept. 17. 12:33
 68/87 anonim ***** válasza:
8%
Én is elhozaltam volna a kiskutyát. Nem azért mert támogatom a szaporítókat. Hanem , ha szeretnék egy kiskutyát, akkor számomra mindegy , hogy fajtatiszta e vagy sem. Rendes gondoskodó gazdája szeretnék lenni. A kiskutya már így is úgy is megszületett. Vegyétek úgy , hogy leadták a telepre, s onnan hozta ki a kérdező.
2023. szept. 17. 16:54
 69/87 anonim ***** válasza:
98%

"Vegyétek úgy , hogy leadták a telepre, s onnan hozta ki a kérdező."

Nem vehetjük úgy, mert pont azért folytatják, mert van, aki elviszi, és nem kell telepre adni. Ha nem lenne, aki elviszi, nem gyártanák halomra a kiskutyát, figyelnének, hogy ne sikerüljön be, vagy ivartalaníttatnának, ma már vannak erre is támogatások. Vajon az ilyen kiskutyák közül hány kerül utcára, láncra, szaporítótelepre, ahonnan aztán pont a telepek mentik őket? Lehet, hogy a kérdezőnél jó dolga lesz a kiskutyának, de mi van a többivel? Az nem fontos?

2023. szept. 17. 17:56
 70/87 anonim ***** válasza:
97%

"Én is elhozaltam volna a kiskutyát. Nem azért mert támogatom a szaporítókat."

De, ez pontosan a szaporítók támogatása, az ellenkezője pedig önámítás. Ezért írtam, hogy ameddig az emberek nincsenek tisztába az összefüggésekkel és folyamatokkal, addig szélmalomharc folyik a szaporítók ellen.

2023. szept. 17. 20:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!