Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem gyanús 10 ezerért kölyök...

Nem gyanús 10 ezerért kölyök tacsi?

Figyelt kérdés

Van egy hely ahol van 3db kölyök tacsi és csak az oltás árát, 10.000 forintot kér érte a gazdája.

Nem gyanús ez? Érdemes megvenni?

2023. szept. 15. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
95%
#50 A nyerészkedők leállnak, ha nincs belőle hasznuk. Mindig lesznek besikerült almok, de már attól előrébb lennénk, ha az ilyen kutyagyárosok abbahagynák.
2023. szept. 16. 17:01
 52/87 anonim ***** válasza:
98%
Ismerek olyat akinek minden évben van alma. De nem ivartalaníttatja a kutyáját. A kölykökkel meg ki tudja mi történik. Nem is akarok rágondolni. Ez nem nyereségvágy, hanem butaság.
2023. szept. 16. 17:03
 53/87 A kérdező kommentje:

A kutya eddig két oltást kapott, a másodikat hétfőn kapta meg és valami okból kifolyólag 120 km távolra lettek elhordva oltásra.

Nyilván én nem viszem el addig. Ma látta egy helyi állatorvos és azt mondta, hogy nagyon szép fényes szőrű tacskó. Nagyon rég nem látott ilyen szépet és kérdezte is, hogy honnan van.

Kaptam időpontot az utolsó oltására ami szeptember 25-én lesz.

Gyűlölölködőket nem tudom megérteni, szerintem semmi rosszat nem tettem ezzel. Teljesen rendezett helyről hoztam el ahol láttam az anya és az apa tacsit is. Ők is szép egészségesek voltak.

Azt mondta azért adja ilyen olcsón mert ma már mindenki tacskót árul, tucat kutya lett a piacon és úgyse tudná drágán eladni így csak az oltás árát kérte el, hogy kijöjjön nullára.

2023. szept. 16. 18:15
 54/87 anonim ***** válasza:
95%

Azt ránézésre nem látod, hogy egészségesek voltak-e a szülők.

Drágán meg az tud kutyát eladni, aki TENYÉSZTŐ, te viszont SZAPORÍTÓTÓL vettél, nem értem, mit nem értesz. Akitől a kutyát vetted az szaporító, teljesen mindegy, hogy ez az egy alom volt-e, vagy több is.

Ha szerencséd lesz, egészséges lesz a kutya.

2023. szept. 16. 18:20
 55/87 anonim ***** válasza:
94%
Csak azt az egyet nem értem, miért kellett a kérdést kiírni, amikor eldöntötte már akkor, hogy neki olcsón kell kutya?!!! Hiába írtuk százan a problémákat, amik később lehetnek, a többiről nem is beszélve. :(((
2023. szept. 16. 18:23
 56/87 A kérdező kommentje:

Tényleg olyan szándékkal írtam ki kérdést, hogy segítsetek eldönteni de amint megláttam őket személyesen teljesen mindegy volt mit irtok vagy írtatok mert egyből bele szerettem és nem volt szívem ott hagyni.

Nyilván mindent elkövetek, hogy egészséges legyen.

2023. szept. 16. 18:27
 57/87 anonim ***** válasza:
95%

Egy diszpláziát vagy tacskóbénulást nem lehet kivédeni, tehetsz te bármit.

"egyből bele szerettem és nem volt szívem ott hagyni." - na pont ezt használják ki a felelőtlen hülye gazdik.

2023. szept. 16. 18:31
 58/87 anonim ***** válasza:
94%

"A kutya eddig két oltást kapott, a másodikat hétfőn kapta meg és valami okból kifolyólag 120 km távolra lettek elhordva oltásra."

Áltasd csak magad ezzel. Az igazság valószínűleg viszont az, hogy hamisítottak egy bélyegzőt és simán bepecsételték az igazolást, a kutyádnak pedig nincs egyetlen oltása sem. Üdv a szaporítók világában!

2023. szept. 16. 18:47
 59/87 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, csekkold le itt azt az állatorvosi bélyegzőt:

[link]

Itt vannak tacskó tenyésztők:

[link]

2023. szept. 16. 20:28
 60/87 A kérdező kommentje:

Azt írja a névre és az oltási könyvben szereplő bélyegző számra is, hogy érvénytelen és nincs keresésnek megfelelő elem.

Kíváncsiságból a szomszéd kiskönyvét is elkértem mert ők tényleg hordják oltásra a kutyát és ahhoz hordják ahova én is fogom vinni 25-én és az ő pecsétszámára is azt írja, hogy érvénytelen.

2023. szept. 16. 20:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!