Tacskó jellegű keverék, az első oltásával? Rendben van az összeg.
De nyilván törzskönyv nélkül az csak fajtajellegű, nem _tacskó_.
2023. szept. 15. 22:44
22/87 anonim válasza:
14, neszoljá be a fogtündérnek, sokkal több a realitása, mint a másiknak :P
2023. szept. 15. 22:45
23/87 anonim válasza:
Jó, akkor kerüljenek menhelyre a kölykök. Beszéljétek le róla a kérdezőt, nagyon rendesek vagytok.
Fogalmatok sincs, miért ellett meg a kutya, de ti tudjátok, hogy a tulaj ilyen olyan szaporító, csaló, kutyatolvaj, adócsaló. De tudtok látatlanban ítélkezni! Nemhogy agyonverte volna a kiskutyákat, és akkor most senki nem vádolná ilyesmivel, ugye?
Kedves Kérdező! Menj el, nézd meg, hol vannak a kiskutyák és ki kínálja neked. És akkor mindjárt okosabb leszel. Ne az itteniekre hallgass. 10 ezer csak az oltás ára. A kutyát ingyen kapod.
2023. szept. 15. 22:48
24/87 A kérdező kommentje:
Már láttam a kutyusokat nekem nem tűnnek keveréknek. Néztem képet fajtiszta tacsikról a neten és megegyezik 100%-ban.
2023. szept. 15. 23:01
25/87 anonim válasza:
Kérdező, az hogy minek tűnik csak egy objektív vélemény. Ha nincs törzskönyve akkor a szabályok szerint keverék.
2023. szept. 15. 23:10
26/87 anonim válasza:
Nah, akkor kibujt a szög a zsákból.
Szögezzük le, 10.000 Magyar Forintért senki sem árul fajtatiszta tacskót.
Ha megesett szuka kölykei lennének, ismerősi között el tudná passzolni, mert azért egy fajtatiszta tacskó, hát az már valami!
2023. szept. 15. 23:14
27/87 anonim válasza:
Én sem értem,hová tűnik ilyenkor a nagy állatszeretet. A kiskutyák élnek,a kérdezőnek tetszenek képen. Bezzeg ha menhelyre kerülnének, osztanátok ezerrel a giccses bejegyzéseket.
2023. szept. 15. 23:16
28/87 anonim válasza:
Én már láttam INGYEN elvihetően 50000 értékű kígyót, majd 200000 forintos teknőst, sőt kecskét és birkát is! Ez utóbbiak pedig ... finomak, azaz ki ajándékozná el, mikor... nyami.???
2023. szept. 15. 23:25
29/87 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nézd meg a helyet is és a gazdát is, akkor meg tudod tőle kérdezni, hogy sikerült be ez az alom, meg tudod ítélni, hogy gyakori-e, vagy csak véletlen baleset az ellés, megtudsz mindent. Mivel a kiskutyáért a gazda nem kér pénzt, ezért senki se mondhatja, hogy támogatsz egy szaporítót. Egy gazdikereső kiskutyát fogsz támogatni azzal, ha örökbe fogadod, és jó helye lesz nálad.
2023. szept. 15. 23:34
30/87 anonim válasza:
"Néztem képet fajtiszta tacsikról a neten és megegyezik 100%-ban." - még jó hogy fajtiszta :D de az nem egyezik meg a fajtatisztával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!