Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire kiskutyát...

Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Nem első kutyánk lenne..volt már németjuhász ..bulldogunk van jelenleg. szeretnék mellé egy staffordshiert..jáérnánk vele suliba ,úgy bánnék vele ahogy kell.de egyszerűen nem tágít anyu..neki csak a kutyaviadalok jutnak eszébe róla , meg a vérengzés..akinek ilyen kutyája van írjon róla légyszi, hogy rátudjam venni anyut!! köszi
2010. okt. 13. 16:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/152 anonim ***** válasza:

Írjj egy e-mailt, mindent emondok :)

Segítek ! énis staffie tulajdonos vagyok. sissi23@citromail.hu

Amúgy nekem ez a "szakterületem" !!!

[link]

Kutyákért!Előítéletek nélkül!

2010. okt. 29. 15:48
 22/152 anonim ***** válasza:
42%

15:48,

Ha neked ez a "szakterületed", akkor jó szívvel rábízol egy staffit egy gyerekre, aki tapasztalatlan?

Vagy csak megfélemlítésre kell?

Szerintem a kutyatartást jogosítványhoz kellene kötni, mert sokan tartanak kutyát a legalapvetőbb ismeret nélkül.

Aztán azért van annyi megúnt kidobott kutya és annyi baleset, ami a kutyák számlájára van írva. Az emberi butaság és felelőtlenség miatt.

2010. okt. 29. 16:39
 23/152 anonim ***** válasza:
100%
De könyörgöm miért tapasztalatlan mindenki aki 18 éves vagy fiatalabb? Pont most volt egy kérdés (azt hiszem) tegnap amiben szerepelt, hogy egy 16 éves lánynak dobermannja van és egy normális kutya. De példaként én is tudom mondani, hogy ismerősömnek (aki 19 éves) két éve van egy rottweiler kutyája és lány. Jár vele a helyi kutyaiskolába. Nála engedelmesebb rotit szerintem én még nem láttam. Járna vele iskolában. Ne úgy állítsuk már be szerencsétlen fajtát, hogy senki nem tarthat. Határozott kéz kell hozzá, magabiztosság és kész. A többit meg megtanulják kutyaiskolában, kutyaovodában. Komolyan mondom már elegem van ebből, hogy tapasztalatlan stb. Nem is ismeritek... Ez nem korhoz kötött. Az említett kérdésben is a 16éves lány lepipázza a rokonát akinek yorkija van.
2010. okt. 29. 17:29
 24/152 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz privátba nyugodtan, ha kérdésed van nekem is panelban van staffordom és mellette egy másik kutyám.Az enyém nagyon szelíd és barátságos.Minden nevelés kérdése.Mi is járunk kutyasuliba és nagyon szépen fejlődik.Az tényleg igaz, hogy hatalmas a mozgásigénye, van amikor órákat szaladgál más kutyákkal és itthon még mindig van kedve játszani.Ezt a példát ne kövesd én egyszerűen csak beültem a kocsiba elmentem érte 200km-re és hazahoztam úgy hogy anyának nem szóltam mi a tervem.Először kiakadt, de mivel ő is szereti a kutyákat nagyon hamar megszerette.
2010. okt. 29. 17:56
 25/152 anonim ***** válasza:
54%
Hát onnan vettük h gyerek vagy h azon nyafogsz, ha az anyukád nem engedi. Költözz el:D
2010. okt. 29. 18:00
 26/152 anonim ***** válasza:
Tudod, ezzel az a baj, hogyha azt állítja róla "harci kutya", gondolom fél is tőle! És ez a legnagyobb gond, Te se szívesen élnél egy olyan állattal amitől félsz! Röviden leírom a történetem: Apu vett magának egy pitt bullt és annyira imádtam, hogy elkértem tőle, nekem adta, hazavittem, anyu rosszul volt tőle, hogy egy "harci" kutyával kell együtt élnie a lakásában. És ez 2 hétig tartott, aztán közölte, hogy a kutyát el kell ajándékoznom.. El sem hiszed milyen rosszul esett, napokig hozzá se szóltam! De most már megértem a döntését, én se élnék együtt egy kutyával amitől félek...
2010. okt. 29. 18:40
 27/152 anonim ***** válasza:
44%

a staffi naon jó kutya! hát akk nem lesz vele baj ha 5-6 szor leviszed sétálni szal meg könyen is tanítható.. sztem jó választás:) ja am meg vele csak az a baj h kis idő után naon agreszív és asziszi h minden vére megy:S de azért sok sikert:):)

am meg írta h nem gyerek hanem 18 éves nézd meg h mit írt és aztán válaszoj!!

2010. okt. 29. 19:32
 28/152 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező! Bocsánatot kérek az OFF-ért, de zte muszáj kiírnom magamból! :P

Ti most komolyan nem vagytok normálisak!!!! Mért kell minden kérdezőt leb@szni??????

Annyira primitívek vagytok! Kérdezett valamit, nekünk akik itt az oldalon vagyunk az lenne a feladatunk, hogy ha tudunk akkor hasznos választ adjunk!

Nem lecseszni kell senkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akkor Ne írjatok, hogy csak ennyi eszetek van.

Bocsi, kedves kérdező, de annyira idegesít! Nem si ismernek Téged de már megvan a véleményük( nem jó). Nekem is van Rólad véleményem méghozzá az, hogy nagyon jó kezekben lenne nálad a kutyus! Tényleg bocsi!

2010. okt. 29. 20:31
 29/152 A kérdező kommentje:
utolsó: aranyosvagy köszi:) ja engemis idegesít egykét dolog..1. honnan veszik hogy gyerek vagyok. 2 a bulldognak elég nehéz természete van...mégis megtudtam nevelni.3 honnan tudják előre , hogy nembírnék el a kutyával? az ember holtig tanul...:)ha lenne egykét problémám irány a suli. szerintem senki nem úgy született , hogy mindenhez értett.
2010. okt. 29. 22:39
 30/152 anonim ***** válasza:
59%

Bizony senki nem született úgy, hogy mindent tud.

Pont ezért kellene elfogadni, hogy tanulásnak nem jó a staffi. A kutyasuli meg nem akkor kell, ha "van egy-két probléma", hanem ezzel kell kezdeni. Éppen, mert nem születtél úgy, hogy tudd kezelni.

Hogy honnan vesszük, hogy gyerek vagy: "anyu nem engedi"...

Egy felnőtt nem kér engedélyt, hanem vesz egy kutyát.

Aki meg a jó tanácsot lecseszésnek tartja -- annak nem lehet mást mondani, hogy tanuljon a saját kárán.

De ne a kutyája kárára, a sajátjára!!!

2010. okt. 30. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!