Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?
Írjj egy e-mailt, mindent emondok :)
Segítek ! énis staffie tulajdonos vagyok. sissi23@citromail.hu
Amúgy nekem ez a "szakterületem" !!!
Kutyákért!Előítéletek nélkül!
15:48,
Ha neked ez a "szakterületed", akkor jó szívvel rábízol egy staffit egy gyerekre, aki tapasztalatlan?
Vagy csak megfélemlítésre kell?
Szerintem a kutyatartást jogosítványhoz kellene kötni, mert sokan tartanak kutyát a legalapvetőbb ismeret nélkül.
Aztán azért van annyi megúnt kidobott kutya és annyi baleset, ami a kutyák számlájára van írva. Az emberi butaság és felelőtlenség miatt.
a staffi naon jó kutya! hát akk nem lesz vele baj ha 5-6 szor leviszed sétálni szal meg könyen is tanítható.. sztem jó választás:) ja am meg vele csak az a baj h kis idő után naon agreszív és asziszi h minden vére megy:S de azért sok sikert:):)
am meg írta h nem gyerek hanem 18 éves nézd meg h mit írt és aztán válaszoj!!
Kedves Kérdező! Bocsánatot kérek az OFF-ért, de zte muszáj kiírnom magamból! :P
Ti most komolyan nem vagytok normálisak!!!! Mért kell minden kérdezőt leb@szni??????
Annyira primitívek vagytok! Kérdezett valamit, nekünk akik itt az oldalon vagyunk az lenne a feladatunk, hogy ha tudunk akkor hasznos választ adjunk!
Nem lecseszni kell senkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akkor Ne írjatok, hogy csak ennyi eszetek van.
Bocsi, kedves kérdező, de annyira idegesít! Nem si ismernek Téged de már megvan a véleményük( nem jó). Nekem is van Rólad véleményem méghozzá az, hogy nagyon jó kezekben lenne nálad a kutyus! Tényleg bocsi!
Bizony senki nem született úgy, hogy mindent tud.
Pont ezért kellene elfogadni, hogy tanulásnak nem jó a staffi. A kutyasuli meg nem akkor kell, ha "van egy-két probléma", hanem ezzel kell kezdeni. Éppen, mert nem születtél úgy, hogy tudd kezelni.
Hogy honnan vesszük, hogy gyerek vagy: "anyu nem engedi"...
Egy felnőtt nem kér engedélyt, hanem vesz egy kutyát.
Aki meg a jó tanácsot lecseszésnek tartja -- annak nem lehet mást mondani, hogy tanuljon a saját kárán.
De ne a kutyája kárára, a sajátjára!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!