Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffordshire kiskutyát...

Staffordshire kiskutyát szeretnék venni de anyu nemengedi mert szerinte az pitbull meg gyilkos meg ilyenek-. -hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés
Nem első kutyánk lenne..volt már németjuhász ..bulldogunk van jelenleg. szeretnék mellé egy staffordshiert..jáérnánk vele suliba ,úgy bánnék vele ahogy kell.de egyszerűen nem tágít anyu..neki csak a kutyaviadalok jutnak eszébe róla , meg a vérengzés..akinek ilyen kutyája van írjon róla légyszi, hogy rátudjam venni anyut!! köszi
2010. okt. 13. 16:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/152 anonim ***** válasza:

miért nem a már meglévő kutyával foglalkozol?!

neki is szüksége volna a sétákra, sulira, törődésre...!

2010. okt. 29. 11:52
 12/152 anonim ***** válasza:
100%
Sirjál. :)))))))))))))
2010. okt. 29. 12:11
 13/152 A kérdező kommentje:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:52

hogylehetsz ennyire ostoba?? mondtam egy szóval is , hogy a mostani kutyámat elhanyagolom? NEM. naponta 5 x elviszem sétálni (panelben lakunk) és sokat törődök vele. a staffit mégtöbbször vinném, mert sokkal nagyobb a mozgásigénye, mint a mostani malackának.ő inkább ha tehetné egésznap lustálkodna.

2010. okt. 29. 13:02
 14/152 anonim ***** válasza:
0%

Staffi nem való panel lakásba. Szerintem eleve kutya nem való panelba (már bocsánat, de sajnos nekem ez a véleményem).

Anyudat csak te tudod megenyhíteni, neked kell tudni mivel tudsz hatni rá. Nem állítom, hogy a staffit nem tudnád tartani, mert mivel nem ismerlek/ismerünk, nem tudhatjuk hogy viselkedsz egy kutyával. De amíg angyud nem engedi, addig sajnos nem fog menni.

Staff pedig nem egy vérengző vadállat, ha jó kezekben van. Nekem staff-nemtjuhászom volt és nagyon kedves volt azokkal akiket ismert. :) Idegeneknek persze nekiment, ha a helyzet megkívánta, kutyákkal egyáltalán nem engedhettem össze (kivéve a sajátjaink), mert azokat fölig verte (szuka volt, és 50 kg), elkapta a nyakát és akkor sem engedte, ha a másik feladta, csak ha leszedtem róla. Pedig iskolába is járt (ott is szertte az "osztálytársait")

Szóval ha úgy érzed, hogy tudsz vele bánni, és anyudat is sikerül rávenni, akkor hajrá.

2010. okt. 29. 13:22
 15/152 A kérdező kommentje:
ismerősöm panelben tart 2 staffot. szerintem ha napi 5-6 x elviszem hosszú sétákra , semmiben sem szenvedt hiányt.Míg akik családi házban tartanak staffot , azok a kutyák a kerten kívül nemsokmindent ismernek ! Nem a panellel van baj...hanem olyan kutyatartókkal akik azthiszik , ha van kert, akkor a kutyának nemkell sétálni !!. am kösz a választ.
2010. okt. 29. 13:34
 16/152 Morfologus ***** válasza:

Hát mondjuk a staff éppen olyan fajta, amit ha kertes házban tartasz akkor nem baj ha nem tudod minden nap sétálni vinni.

Nemtudom ki hogy van vele, de mások is irják hogy napi 5-6x séta, lófäszt. :D Bár a panelosok azt is beleszámolhatják, hogy leviszi hugyozni meg körbemegy a blokk körül. Te nem jársz suliba vagy dolgozni? :) Azzal is számolj, hogy ha nem vagy otthon akkor anyud van vele és ha neki ez gondot jelent akkor baj lesz. Nekem is ilyen van, hát ő egy pusztító, kint az udvaron akkora bordelt tud csinálni, hogy nem győzőm összeszedni utánna a dolgokat, bár még csak 6hós.

2010. okt. 29. 13:52
 17/152 anonim ***** válasza:

hmmm ha panelban laksz nem csak anyut kell rávenned egy második nagytestű kutya tartására hanem az összes többi lakót is a lépcsőházban...!

két kuty dupla felelősség és ha hibázol minden hibád duplán jelentkezik

...és mi lesz ha éppen más dolgod lesz az életben mint napi 24 óra kutyázás?!

2010. okt. 29. 14:08
 18/152 A kérdező kommentje:
nem , én nem járok suliba. magántanuló vagyok :) úgyhogy maximálisan tudnék foglalkozni a kutyákkal.
2010. okt. 29. 14:12
 19/152 anonim ***** válasza:

Hmm itt is csak leb@szás van -.- Valaki kérdez vmit és letámadják. Ha nem tetszik a kérdés és csak piszkálni tudjátok, nem kell válaszolni.

Nem nekünk , de a barátnőm mamájának Staffordshire terrierje van. Az egy annyiiira édes kutya :D Csak nehéz xD Játszunk nagyban és így rámugrik két lábbal mint a többi kutya és hátra esek :D El kezdi nyalogatni az arcom , pedig amikor megláttam akkor elkerültem, mert én is veszélyesnek tartottam. Hát nevelés kérdése.Én is akkor Staffit , nekünk kertes házunk van , de nem lehet a méregzsák westienk miatt. Az megtámad mindent ami bejön a kertbe (kivéve a lány kutyákat, a kölyköket... vagyis csak az ivaros kan kutyákat meg a többi állatot). de ha lány lenne... xD De ez OFF...

2010. okt. 29. 14:16
 20/152 anonim ***** válasza:
0%

Az ilyen kutyák nem valók gyereknek, aki még szüleitől függ anyagilag is.

Jó kutyák, de csakis erős kézben.

Ha baj lesz, mit fogsz tenni?

Sajnálod és a szüleidé a felelősség?

2010. okt. 29. 14:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!