Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek tudnám adni a kutyát?...

Kinek tudnám adni a kutyát? Úgy mentettem, de nagyon vad, örjöng utcán és a meglévő kutyához is túl erős.

Figyelt kérdés

Nagyon akaratos , gazdát kisajátító kutyáról van szó. Utcán minden felzabál, örjöng és közben harap is mindent amit ér.

Egyedül maradtam rájuk. A régi kutyával semmi gond, de az ideiglenessel annál inkább. Ha nem vagyok itthon, àt kell rendezni a lakást, mert mindent tönkre tett. Adnám én másnak tovább, akinek van ideje rá ezt a sok rosszat kinevelni, de senkit nem találok. Legszívesebben eret vàgnék, annyira idegesít. Sétálni is utálok már velük, miatta. Egyáltalán nem kell ez a kutya. Egy kutyának lenne való, egész nap vele foglalkozva. Nekem Egyedül nagyon sok. Menhely biztos nem fogadja be. Összes azt mondja ,hogy tele vannak. Hirdettem, de még sehol senki, csak átverős volt.

2023. febr. 21. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 A kérdező kommentje:

Reggel és este kapnak enni.

Ezek ellenére lehajtott fejjel megy az utcán és keresgélő járásban. Első pár hétben rendesen sétált, utána kezdett el ilyenné válni. Bármi aprosagot érez a földön, gondolkodás nélkül felnyalja, feleszi. Sietve megy mindig előre ebben a pozícióban, míg a másik kutya rendesen jön mellettem. Ha egy másik kutya jön szemben, megőrül. Képes mindenbe beleharapni a feje elé kerül ilyenkor. Tegnap odajöttek hozzánk ismerősök 2 kutyával, és végeláthatatlanul örjöngött, amíg el nem mentek. A nő is akarta nyugtatni, hogy megismerteti magát vele, de majdnem megharapta. Tapasztalt kutyás, neki az egyik megenné az idegen kutyát, kivéve az enyémet, nagyon nem értette ezt a viselkedést. Ő kutyája nem örjöng, csak ne jöjjön közel idegen kutya. Így nem lehet rendesen sétálni, hogy ha kutyát látunk, megbolondul.

2023. febr. 22. 05:20
 62/77 A kérdező kommentje:
Hogyan fussak vele, ha jön szemben egy másik kutya és nekiall megőrülni?
2023. febr. 22. 05:21
 63/77 anonim ***** válasza:
84%

Ez nagyon zavaros , mármint az egész story. Mentett kutyaként kezdődött a téma, aztán kiderült hogy a chip már a te neveden van, és menhelyeket hívogatsz feleslegesen, mert ebben az esetben nem fog senki foglalkozni ilyennel. Aztán az derül ki hogy telepről származik, ami messze van. Ha nagyon szabadulni akar valaki ilyen kutyától, és a nyugalmat akarja, akkor az vissza viszi oda ahonnan hozta. Viszont nem kötelesek vissza venni, ugyanis a neveden van a chip. Ez kamu történet, mert ilyen nincs.

Ha mégis, akkor amíg itt írsz, le lehet fárasztani azt a kutyát.

2023. febr. 22. 05:48
 64/77 anonim ***** válasza:
100%

Tehát a kutyát tulajdonképpen örökbefogadtad, aztán kitaláltad, hogy mégsem kell és most úgy hívod, hogy ideiglenesen van nálad.

Az az érv nevetséges, hogy azért nem viszed vissza, mert a másik kutyád úgy 1 napig! egyedül lenne. Az embernek szoktak lenni ismerősei, léteznek kutyanapközik végső esetben pedig nem nagy ár a "nyugalomért" cserébe, hogy egyszer kutyakakit és pisit kell takarítanod a lakásban... Onnantól, hogy gyepiről beszélünk, felesleges átutaznod az országon, add le a közeledben lévőbe, fogadniuk kell.

Szerintem mindenképp megérné először sulival vagy magán trénerrel próbálkozni. Nem értem, hogy erre miért nem reagálsz...

2023. febr. 22. 05:48
 65/77 anonim ***** válasza:
84%

Egyszerűen alkalmatlan vagy arra, hogy állatokkal foglalkozzál.

Érdekes amíg volt párod nem volt gond a kutyával.

Kaptál rengeteg jó tanácsot fogadd meg ne itt hisztizz.

2023. febr. 22. 05:49
 66/77 A kérdező kommentje:
Kerestem jó drága bentlakásos kutyakiképzőt. Írtam nekik. Szerintem erre lenne szüksége.
2023. febr. 22. 06:00
 67/77 A kérdező kommentje:
Akkor is volt gondom, amikor nem egyedül voltam, csak így nehezebb foglalkozik vele. Ő ment a másikkal sétálni, én vele és külön jobban tudtam csak rá figyelni. Ha ő vitte ki egyedül őket, akkor egyáltalán nem foglalkozott velük, mit csinálnak, csak pisi és kaki legyen. Kutya örjöngés ellen fülhallgatót vitt zenét hallgatni, ne hallja.
2023. febr. 22. 06:04
 68/77 A kérdező kommentje:
Azert lett a nevemen a chip,mert ha szökik esetleg, ami nem történt meg, tudjàk hova kell visszahozni.
2023. febr. 22. 06:07
 69/77 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem neked egy kutya se való
2023. febr. 22. 07:41
 70/77 anonim ***** válasza:
96%
És most mit vársz, hogy valaki menjen oda közűlünk és hozza el? :D vagy tényleg nem értem mire gondolsz, mindenre van valami kifofásod... most az komoly probléma hogy rámenne egy egész napod, hogy visszavidd? Nem érne meg egy napot hogy vissza kapd a nyugalmad? Szerintem ez full kamu. :D
2023. febr. 22. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!