Kinek tudnám adni a kutyát? Úgy mentettem, de nagyon vad,
örjöng utcán és a meglévő kutyához is túl erős.
Figyelt kérdés
Nagyon akaratos , gazdát kisajátító kutyáról van szó. Utcán minden felzabál, örjöng és közben harap is mindent amit ér.
Egyedül maradtam rájuk. A régi kutyával semmi gond, de az ideiglenessel annál inkább. Ha nem vagyok itthon, àt kell rendezni a lakást, mert mindent tönkre tett. Adnám én másnak tovább, akinek van ideje rá ezt a sok rosszat kinevelni, de senkit nem találok. Legszívesebben eret vàgnék, annyira idegesít. Sétálni is utálok már velük, miatta. Egyáltalán nem kell ez a kutya. Egy kutyának lenne való, egész nap vele foglalkozva. Nekem Egyedül nagyon sok. Menhely biztos nem fogadja be. Összes azt mondja ,hogy tele vannak. Hirdettem, de még sehol senki, csak átverős volt.
#25 Itt te vagy a legnagyobb ostoba! Na meg a többi nyomorult, aki csak fröcsögni tud a kérdezőre, de a kutya egy sem veszi át tőle!
2023. febr. 21. 20:14
33/77 A kérdező kommentje:
Chip van benne , már az én nevemen van. Egyből arra irattam át. Minden iratai, oltás rendben van. Ketten voltunk rájuk, úgy oké lett volna, ha volt párom nem zugivó és jajgatógép, hogy de rossz a kutya , hanem ketten külön külön sétálunk velük, nevelve. Ha csak ő vitte ki őket, mindent és mindenkit nézett, csak nem a kutyákat. Éppen pisált a kutya, azt se vette észre, en szóltam neki, hogy ne húzza.
2023. febr. 21. 20:17
34/77 anonim válasza:
Gyepmesteri telepre leadhatod. Csak majd elaltatják. De ez már nem a te gondod lesz. Ha már "elfáradtál", meg neked "nincs kedved".
2023. febr. 21. 20:27
35/77 A kérdező kommentje:
Nyugdíjas néni lennék, egyszerűbb lenne. De most sok dologról le kell mondanom miatta. Ami depresszióssá tesz. Most este külön vittem ki őket, konyhapult előtt hagytam a széket és már oda is felugrált. Ez nem állapot, hogy munkán kívül egész nap pakoljak meg ajtókat csukjak. Autista vagyok enyhén, zavar a megszokott dolgoktól való eltérés és a csukott ajtó is.. Voltam autószerelőnél és normális esetben s régi kutyát vittem magammal. Vagy akárhova mentem, vittem. Most itthon kell hagynom őket, lakást rendezgetve, körbe nézve előtte. Ha itthon vagyok, már nem rongál szerencsére.
2023. febr. 21. 20:28
36/77 anonim válasza:
Azért rongál, mert nem fárasztod le.
Gondolom pár perc séta és annyi.
A mozgásigényét kellene első sorban kielégíteni le kell fárasztani és véleményem szerint meg is szűnnének a problémáid, persze nevelni ettől függetlenül is kellene, de egy normálisan lemozgatott kutya biztosan nem rongál ugrál egész nap.
Persze ahogy olvasom te elsősorban gazdát akarsz neki találni de azt hiszem itt nem fogsz, erre meg vannak a megfelelő fórumok, állatvédő szervezetek esetleg hirdetést adj fel, hogy elajándékoznád.
35-es
Azt gondolom végigolvasva a kommenteket a legostobább itt te vagy a hülye hozzászólásaiddal, Te egy segítő hozzászólást nem írtál még ide.
2023. febr. 21. 21:02
37/77 anonim válasza:
Bocs kérdező a 34-esnek szántam az utolsó sorokat nem neked.
2023. febr. 21. 21:05
38/77 A kérdező kommentje:
Hosszú sétára megyünk délután, csaj azt is végig akarja futni. Folyton a földet szaglássza, mindent felenne. Jutalomfalatot mindig viszek, tanulás céljàból. De a két kutyát nem tudom külön vinni hosszú körre, így egyszerre vagyok kénytelen menni velük.
2023. febr. 21. 21:07
39/77 A kérdező kommentje:
Rágóka, játék van itthon. Egész konyha játék cafatokból áll mindig, mert kis termetű létére van olyan foga, hogy mindent szétcincál.
2023. febr. 21. 21:08
40/77 anonim válasza:
#38 Itt továbbra is te vagy a legostobább. Én legalább a kérdezőbe sem álltam bele, amiért ő próbál megszabadulni a mentett kutyától, amelyik már az ő életét teszi tönkre lassan...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!