Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek tudnám adni a kutyát?...

Kinek tudnám adni a kutyát? Úgy mentettem, de nagyon vad, örjöng utcán és a meglévő kutyához is túl erős.

Figyelt kérdés

Nagyon akaratos , gazdát kisajátító kutyáról van szó. Utcán minden felzabál, örjöng és közben harap is mindent amit ér.

Egyedül maradtam rájuk. A régi kutyával semmi gond, de az ideiglenessel annál inkább. Ha nem vagyok itthon, àt kell rendezni a lakást, mert mindent tönkre tett. Adnám én másnak tovább, akinek van ideje rá ezt a sok rosszat kinevelni, de senkit nem találok. Legszívesebben eret vàgnék, annyira idegesít. Sétálni is utálok már velük, miatta. Egyáltalán nem kell ez a kutya. Egy kutyának lenne való, egész nap vele foglalkozva. Nekem Egyedül nagyon sok. Menhely biztos nem fogadja be. Összes azt mondja ,hogy tele vannak. Hirdettem, de még sehol senki, csak átverős volt.

2023. febr. 21. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 A kérdező kommentje:
Valami cigànytelepen szedték össze.
2023. febr. 21. 21:59
 52/77 anonim ***** válasza:
100%
Akkor add le gyepin. Kötelesek átvenni, és manapság már nem feltétlenül altatnak.
2023. febr. 21. 22:01
 53/77 anonim ***** válasza:
82%
Add le gyepin, vagy akkor probalj meg vele egyutt elni. A rinyalas nem vezet sehova.
2023. febr. 21. 22:06
 54/77 anonim ***** válasza:
100%
Uhh, nekem eddig az jött le, hogy találtad a kutyát... De ha gyepiről hoztad, akkor vidd vissza oda. Tőlük fogadtad örökbe, akkor vissza is kell vegyék.
2023. febr. 21. 22:23
 55/77 A kérdező kommentje:
Ahonnan hoztam, nagyon messze van. Képtelen vagyok annyit vezetni.
2023. febr. 21. 22:44
 56/77 anonim ***** válasza:
100%

Menj tömegközlekedéssel.

De egyébként ha el tudtál érte menni egyszer, akkor gondolom még egyszer meg tudod tenni azt az utat. Vagy menj taxival/telekocsival.

2023. febr. 21. 22:46
 57/77 anonim ***** válasza:
74%

Kifogás az mindenre van.

Egy életképtelen pöcs vagy.

Csak azt a szerencsétlen állatot sajnálom.

2023. febr. 21. 22:56
 58/77 anonim ***** válasza:
82%

A kerdezonek szerintem csak az a valasz felelne meg, ha valaki azt mondana, hogy engedje szabadon.

Mert minden masra van kifogasa.

Minek szuletett meg a kerdes? Tegy belatasod szerint. Te fogsz a buntudattal egyutt elni, ha kirakod vagy megmergezed vagy nem tudom mit akarsz kezdeni vele, nem mi.

Mar ha mondjuk van olyanod. Nekem lenne.

2023. febr. 21. 23:11
 59/77 A kérdező kommentje:

Nem én vezettem le azt a sok órát. Busz/vonat az meg egész napos művelet lenne. Másik kutyával mi lenne ? Lehet aznap haza se érnék.

Legjobb megoldás az lenne, ha valaki azonnal elvinné. Semmi más.

2023. febr. 21. 23:35
 60/77 anonim ***** válasza:
78%

Futni/bicajozni/rollerezni kell vinni magaddal. Mert a leiras alapjan azt tudom mondani,h nincs lefarasztva!!! Illetve nem tartod be a sorrendisegi szabalyokat szerintem.

Feleves: nalunk kb 2 honapba telt,mire megszokta a sinteres kutyank,h reggeli es vacsora ellatast adunk,igy nincs szuksege az utcarol etelt osszeszedni.

2023. febr. 22. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!