Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek tudnám adni a kutyát?...

Kinek tudnám adni a kutyát? Úgy mentettem, de nagyon vad, örjöng utcán és a meglévő kutyához is túl erős.

Figyelt kérdés

Nagyon akaratos , gazdát kisajátító kutyáról van szó. Utcán minden felzabál, örjöng és közben harap is mindent amit ér.

Egyedül maradtam rájuk. A régi kutyával semmi gond, de az ideiglenessel annál inkább. Ha nem vagyok itthon, àt kell rendezni a lakást, mert mindent tönkre tett. Adnám én másnak tovább, akinek van ideje rá ezt a sok rosszat kinevelni, de senkit nem találok. Legszívesebben eret vàgnék, annyira idegesít. Sétálni is utálok már velük, miatta. Egyáltalán nem kell ez a kutya. Egy kutyának lenne való, egész nap vele foglalkozva. Nekem Egyedül nagyon sok. Menhely biztos nem fogadja be. Összes azt mondja ,hogy tele vannak. Hirdettem, de még sehol senki, csak átverős volt.

2023. febr. 21. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
80%

20-as te mekkora egy tuskó vagy.

Elnézést.

2023. febr. 21. 19:24
 22/77 anonim ***** válasza:
63%

Ezt a sok hisztit, kérdező... Az nem mentés, hogy utána minél hamarabb szabadulnál tőle! Minek vitted egyáltalán haza, ha nem akarsz/tudsz róla gondoskodni?

Minek vitted úgy haza "ideiglenesben", hogy nincs a hátad mögött szervezet, aki segít végleges gazdát keresni?

És most mit vársz, hogy majd innen valaki befogadja? Ni hisztizz és rinyálj már! A menhelyek mind tele vannak, amúgy sem azért működnek, hogy a megunt kutyákat bevegyék gazdától. Van pont elég ténylegesen bajban lévő állat.

2023. febr. 21. 19:25
 23/77 anonim ***** válasza:
11%
Akinek nem tetszik, hogy a kérdező "hisztizik", az menjen és vigye el tőle a kutyát! Ha meg nem, akkor csitu van.
2023. febr. 21. 19:32
 24/77 A kérdező kommentje:
Nincs másik IP cím. Te ostoba. Ugyanolyan használom a netet..
2023. febr. 21. 19:51
 25/77 anonim ***** válasza:
61%

Még írni sem tudsz.:)

Ki be jelentkezel a nickjeiddel és hol ezzel hol azzal írsz, hogy saját magad védd.:)

2023. febr. 21. 19:54
 26/77 A kérdező kommentje:

Azt gondoltam, hogy kijön a meglévő kutyával, de mégsem. Túl durva hozzá es uralni akarja. Most küldöm sétálok veluk ,de minek el táppénzre, mert egyben nehezebb vinni őket?

Amúgy eddig nem egyedül éltem, de magamra maradtam a neveletlen kutyával. Volt párom is csak jajgatott amúgy is, hogy rossz a kutya. Neki olyan való, ami egész nap alszik. Szerencsére nem voltunk sokáig együtt, csak itt maradtam egy szenvedessel. Életem sincs így. Életkedvem sem. Egyedül élve nem tudok gondoskodni úgy a két kutyáról, hogy az egyik eleve sérült idegileg. Én is az leszek lassan tőle.

2023. febr. 21. 19:58
 27/77 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy többen írták kérj segítséget.

Sok szervezet ingyen is ellátna nevelési tanáccsal.

Ha foglalkozol egy kutyával az nem lesz “bolond”

Mindenképpen látogass el vele egy kutya iskolába pár alkalom és meg fogsz lepődni a változáson.

2023. febr. 21. 20:01
 28/77 A kérdező kommentje:
Elment a kedvem. Mondom egyedül maradtam és így időm nincs arra ,mint előtte. A lakásban mindent el kell rejteni, kutyát zárni,mert a szekrény tetejére is megy és tönkre tesz mindent. Ennyi erővel macskát tartok és az csak a növènyeket rágja, nem mást.
2023. febr. 21. 20:05
 29/77 A kérdező kommentje:
Nem akarom ezt a kutyát, nem ide való. Eddig egyel sem találkoztam, amelyik ilyen durván rossz vol. A legrosszabb az volt, hogy ivaros kan akart az én ivartalanított kanomra mászni. De egyik se állt fölé, nyomta neki valaminek, lépett rá uralkodásból, pedig egy dominans kutyával is jó haverok.
2023. febr. 21. 20:08
 30/77 anonim ***** válasza:
65%
Persze persze.:)
2023. febr. 21. 20:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!