Kinek tudnám adni a kutyát? Úgy mentettem, de nagyon vad, örjöng utcán és a meglévő kutyához is túl erős.
Nagyon akaratos , gazdát kisajátító kutyáról van szó. Utcán minden felzabál, örjöng és közben harap is mindent amit ér.
Egyedül maradtam rájuk. A régi kutyával semmi gond, de az ideiglenessel annál inkább. Ha nem vagyok itthon, àt kell rendezni a lakást, mert mindent tönkre tett. Adnám én másnak tovább, akinek van ideje rá ezt a sok rosszat kinevelni, de senkit nem találok. Legszívesebben eret vàgnék, annyira idegesít. Sétálni is utálok már velük, miatta. Egyáltalán nem kell ez a kutya. Egy kutyának lenne való, egész nap vele foglalkozva. Nekem Egyedül nagyon sok. Menhely biztos nem fogadja be. Összes azt mondja ,hogy tele vannak. Hirdettem, de még sehol senki, csak átverős volt.
20-as te mekkora egy tuskó vagy.
Elnézést.
Ezt a sok hisztit, kérdező... Az nem mentés, hogy utána minél hamarabb szabadulnál tőle! Minek vitted egyáltalán haza, ha nem akarsz/tudsz róla gondoskodni?
Minek vitted úgy haza "ideiglenesben", hogy nincs a hátad mögött szervezet, aki segít végleges gazdát keresni?
És most mit vársz, hogy majd innen valaki befogadja? Ni hisztizz és rinyálj már! A menhelyek mind tele vannak, amúgy sem azért működnek, hogy a megunt kutyákat bevegyék gazdától. Van pont elég ténylegesen bajban lévő állat.
Még írni sem tudsz.:)
Ki be jelentkezel a nickjeiddel és hol ezzel hol azzal írsz, hogy saját magad védd.:)
Azt gondoltam, hogy kijön a meglévő kutyával, de mégsem. Túl durva hozzá es uralni akarja. Most küldöm sétálok veluk ,de minek el táppénzre, mert egyben nehezebb vinni őket?
Amúgy eddig nem egyedül éltem, de magamra maradtam a neveletlen kutyával. Volt párom is csak jajgatott amúgy is, hogy rossz a kutya. Neki olyan való, ami egész nap alszik. Szerencsére nem voltunk sokáig együtt, csak itt maradtam egy szenvedessel. Életem sincs így. Életkedvem sem. Egyedül élve nem tudok gondoskodni úgy a két kutyáról, hogy az egyik eleve sérült idegileg. Én is az leszek lassan tőle.
Ahogy többen írták kérj segítséget.
Sok szervezet ingyen is ellátna nevelési tanáccsal.
Ha foglalkozol egy kutyával az nem lesz “bolond”
Mindenképpen látogass el vele egy kutya iskolába pár alkalom és meg fogsz lepődni a változáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!