Kinek tudnám adni a kutyát? Úgy mentettem, de nagyon vad, örjöng utcán és a meglévő kutyához is túl erős.
Nagyon akaratos , gazdát kisajátító kutyáról van szó. Utcán minden felzabál, örjöng és közben harap is mindent amit ér.
Egyedül maradtam rájuk. A régi kutyával semmi gond, de az ideiglenessel annál inkább. Ha nem vagyok itthon, àt kell rendezni a lakást, mert mindent tönkre tett. Adnám én másnak tovább, akinek van ideje rá ezt a sok rosszat kinevelni, de senkit nem találok. Legszívesebben eret vàgnék, annyira idegesít. Sétálni is utálok már velük, miatta. Egyáltalán nem kell ez a kutya. Egy kutyának lenne való, egész nap vele foglalkozva. Nekem Egyedül nagyon sok. Menhely biztos nem fogadja be. Összes azt mondja ,hogy tele vannak. Hirdettem, de még sehol senki, csak átverős volt.
"öljem meg magam miatta?"
Nem magamat, hanem azt a kozveszelyes kutyat. Meg akarod varni, amig a sinter viszi el es a hatosag altattatja el? Akkor aztan fizetheted a buntetest is.
Akkor ha tényleg nem fogadja egy menhely sem (szerintem még nem is próbáltad), vidd gyepmesteri telepre. Ez a három út van: tovább hirdeted, menhely, gyepmesteri telep.
Utcára nem teheted ki, az teljesen törvénytelen.
Komolyan nem értem milyen választ vársz még azokon a megoldásokon kívül amiket eddig írtunk...
Próbálj meg egy kutyaiskolát vele.
Biztosan hasznos lenne.
Sok fórumos csak lepontozni tud de ötletet nem adna egy se a kérdezőnek.
Ennyit tudtok!
Ennyit tudtok!
Ennyit tudtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!