Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretem a kutyákat, de nem...

Szeretem a kutyákat, de nem tudok velük élni. A párom a megkérdezésem nélkül hozott haza egyet, nem tudom mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon aranyos kiskutya, szivesen jatszom vele, de azonnal mennem kell a furdobe alaposan kezet mosni, ha a kutyahoz vagy a kutya holmijahoz nyulok.

tobbszor is kell naponta porszivoznom es felmosnom, mert nem birom a kutyaszoros padlot.

A kiskutya szobatiszta, aranyos, mindig bujna oda hozzam, hogy simogassam, de nem tudom magam mindig ravenni, mert azutan azonnal mennem kell hosszan kezet mosni.

Amugy nem vagyok manias, de a kutya megfogasa utan nagyon rossz erzesem van.

Elmulhat ez? Volt valakinek sajat vagy parjanal ilyen tapasztalata?

2022. júl. 29. 12:56
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
94%
Pontosan tudta hogy mi az amit nem szeretnél és úgy cselekedett. Ráadásul ez nem csak egy ronda kanapé, amit a tudtod nélkül hozott, hanem egy állat. Neki szeretetre, biztonságra van szüksége, nagy felelősség, jeleentős lemondások, idő, energia, pénz. Egészen elképesztő hogy nem vágtad a fejéhez a teljes étkészletet mikor beállított a kutyával.
2022. júl. 29. 13:35
 12/62 anonim ***** válasza:
39%
Miota mania az, h kezet mosunk kutyazas utan? Volt kutyank. A család resze volt, egyutt sirtunk mikor eltemettuk.. de KEZET MOSTUNK kutyazas utan.. mas egyeb, az allat nem lakasba valo. Kérdezo, te nem vagy beteg, hanem normális vagy.. az a nem normalis aki a kutyaval egyutt nyalja a fagyijat, meg az agyaban altatja. Ettol te nem vagy manias, meg beteg, es ettol te szeretheted a kis joszagot. Tudom, h kb nullára le leszek pontozva, mert a mai vilagban aki nem nyalja falja a kutyajat, az nem is szeretheti..
2022. júl. 29. 13:38
 13/62 anonim válasza:
40%
Szeresd mindkettőt.
2022. júl. 29. 13:39
 14/62 A kérdező kommentje:

neha budos, de a bundaja nem koszos, rendszeresen visszuk kutyakozmetikaba

2022. júl. 29. 13:42
 15/62 anonim ***** válasza:
80%
12. Attól tartok hogy kérdezőnél már nemcsak az alapvető higiéniáról van szó. Amit a kedves párja a "kutyaharapást szőrével" alapelvvel próbálta orvosolni.
2022. júl. 29. 13:50
 16/62 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, nem a sima kutyaszagra gondolsz?
2022. júl. 29. 13:54
 17/62 anonim ***** válasza:
54%
Nálam is pont ugyanez van. Ezért egyáltalán nem nyúlok hozzá. Lehet hogy jobban tennéd, ha nem érnél hozzá. Jobb lenne neked is, meglátod.
2022. júl. 29. 13:56
 18/62 anonim ***** válasza:
48%
Akkor így fogsz élni világéletedben,mert ha akartál volna már rég elmehettél volna kivizsgáltatni magad/az agyad,hogy miért van ez nálad.Mivel nem tetted meg,valószínű ezután se fogod.Csak ringasd magadat az önbecsapásba hogy nincs is semmilyen betegséged.
2022. júl. 29. 14:01
 19/62 anonim ***** válasza:
72%

Ez egyértelmű kényszeresség nálad, és tökmindegy, hogy másban nem nyilvánul meg, de még előjöhet más területen is, viszont nem feltétlenül jön elő más téren is. Függetlenül ettől a helyzettől tényleg érdemes lenne kivizsgáltatnod jobban, mi a valódi gyökere ennek a problémának.

Egyébként én szeretem a kutyákat, és tartok is kutyát, és benti kutya, de azért úgy gondolom, hogy a párodtól bunkóság volt nem egyeztetni előtte. Nem hozunk állatot úgy, hogy nem akarja egyhangúlag mindenki, aki ott él. Nyilván ha úgy jöttél volna össze a pároddal, hogy neki már van kutyája, és választásra kényszerítenéd, hogy te vagy a kutya, az megint más szituáció lenne. Nálatok nem volt kutya, meg kellett volna beszélnie veled.

2022. júl. 29. 14:08
 20/62 anonim ***** válasza:
74%

Mielőtt meglincselitek a kérdezőt, gondoljátok már át! Ő az akinek kéretlenül egy kutya gazdájának kell lennie! Úgy, hogy ő ezt egyáltalán nem akarta!

A lehető legtermészetesebb dolog, hogy idegenkedik az egésztől, nyilván minden baja van vele, hisz nem akarta, de most mégis bele van kényszerítve, hogy együtt éljen vele, gondoskodjon róla. Elég egyértelmű hogy nem lelkesedik érte, ami nem is csoda. Nem mániás, egész egyszerűen nem tud mit kezdeni a kialakult élethelyzettel, hát így jön ki rajta.

Az meg a másik, hogy próbál alkalmazkodni, a kérdést is azért írta ki hogy lássa, hogy el fog e múlni, tehat már a kutyával tervez.

Kérdező:

Szervezzekek közös kutyás programokat, kirándulásokat. A közös élmények közelebb hoznak. Az is segíthet, ha pl jártok kutyaiskolába, és ha latod hogy idővel a te kezed alatt is fejlődik, hallgat rád, az szintén pozitívan fog hatni. Persze ez már egy hosszabb folyamat. A lényeg, hogy biztos vagyok benne hogy idővel oldódni fogsz, szerintem ez egy fajta belső feszültség miatt van. Addig is, a szappant cseréld le egy olyanra, ami kifejezetten kíméli a bőrt, mert a gyakori szappanos kézmosás árt neki. A pároddal pedig érdemes lenne egy hosszú, asztalhoz leülős beszélgetést tartani. Nagyon nagy tiszteletlenség veled szemben hogy kutyát hozott, felelőtlenség is. Egy komoly beszélgetésre van szükség. Neked pedig nagyon sok türelmet kívánok.

2022. júl. 29. 14:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!