Ha egy kutya elkóborol otthonról, miért nem megy vissza haza?
Elutottek, egyeb okokbol meghalt valahol vagy esetleg megiscsak elvittek, mert valaki pont arra jart kocsival es befogta.
Akar gyepi is.
Ki tudja.
Menj el biciklivel a következő napokban és kiabálj neki! Hátha nyüszít valahol.
Nádas, mocsár, tó, patak ha van. Siló.
1. - ha nem jól bántak a kutyával, nem csoda, ha nem megy haza.
2.- ha ivaros (nincs ivartalanítva), akkor "hajtja a vére", tavasz van, megy "üzekedni"
3.- valami baja lett :-(
U.i: ha egy gazdának van kutyája, akkor miért nem képes felelősen vigyázni rá? Kérdezem én.
Nagyon felelősen volt bánva vele! Nagyon!!!
Idegen kóbor kutyák kikezdték a kert hátsó részében a kerítés egy részét, és ott mehetett ki. Ível nem nagy darab kutya.
Soha nem volt gond a kerítésselcsak most.
Mivel szuka kutya nyílván most könnyedén elcsavargott a többiekkel. (4 napja)
Valami biztos történt vele. Normál esetben hazatalált volna, hacsak nem tényleg azért mert ivaros és megy világot látni.
Még valamikor a 90 években asszem, apám elvitt a háztól egy kinti macskát, kirakta 15 kilométerrel odébb az erdőbe. Aztán beült a Trabantba, elment az ismerőséhez, ott elidőzött pár órát, aztán hazament. A macska meg ott ült az ajtóban. Hamarabb hazaért a macska mint apám :D
Nálunk egyszer a második szomszéd lopta el a törzskönyves beagle kanunkat. A sufniban volt bezárva. Odamentem, érdeklődtem, és meghallottam a nyüszítését.
Hát nem tette zsebre, amit kapott tőlem a kedves szomszédom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!