Ha egy kutya elkóborol otthonról, miért nem megy vissza haza?
Az "Ez van" szóhasználatot az út hosszára, munkaidőre értettem, hogy ezzel nem tudok mit csinálni, nem tudok változtatni rajta.
Örülök, hogy 8 órás munkaidőd van. Nekem soha nem volt.
12 órábab vagyok, de voltam már 15-ben is.
Értem én a válaszokat, de 5 éven keresztül nem volt semmi gond.
12 órában vagy. És? Attól még a napi 1,5-2 óra sétának, foglalkozásnak bele kellene férnie. Persze kifogások mindig vannak...
Ha szarul tartod a kutyádat, ne csodálkozz, ha szökik és nem megy vissza! Inkább tanulj belőle és ne vállalj többé semmilyen állatot (se gyereket ilyen hozzáállással).
Figyelj!!
Unom!!
Ki mondta, hogy nem az én felelősségem??? Másold már be kérlek, hogy ha ilyet vagy hasonlót írtam.. De arra bezzeg nem veszed a fáradságot, hogy elolvasd a korábbi megnyílvánulásomat, válaszaimat. Jaa... Arra bezzeg lusta vagy ugye? Okoskodni tudsz csak.
De a kedvedért még 1x!!!!
Soha nem szökött meg!! Vágod? Soha!! A kerítésem is mindig rendben volt a kertem hátsó részében. Amíg távol voltam addig idegen kóbor kutyák szétszedték. Tudod azért voltam távol mert dolgozok. Ha otthon lettem volna nyílván észre vettem volna időben.
Tudod én vidéken élek, messze a nagyvárostól, több mint 13, 14 óra mindig kiesik a napomból az utazási időket is bele számítva. Erről is én tehetek gondolom.. 5 év alatt soha nem bontotta ki idegen kutya a kerti kerítésemet, és soha nem ment ki a kutyám. Jaa... És egyáltalán nem a kertben volt a kutyám helye, hanem tőlem pár méterre a bejárati kapumnál. A kibontott kerti kerítésem a kutya helyétől kB 500 méterre van. Nyílván tüzelt, és a kan kutyákkal tartott akik azért bontották ki a drótkerítést mert érezték a szuka kutya szagot.Köszönöm, hogy legalább most az 1x elolvasol valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!