Ha egy kutya elkóborol otthonról, miért nem megy vissza haza?
Figyelt kérdés
Egy kis faluról van szó, ahonnan 10 kilóméterekre vannak a következő települések,(nem hiszem, hogy csak úgy elmegy olyan messzire) mások nem fogták be mert akkor tudni lehetne (mint írtam kis falu) akkor hova tudott eltünni egy szuka kutya?2022. márc. 12. 21:02
11/40 anonim válasza:
Ha egy kutya nincs sétáltatva azon a környéken, ahol lakik, nem is fog hazatalálni. Nincs semmi ismerős szag, ami után tájékozódni tudna. Sok kutya akár km-eket is eltávolodhat. Onnan aztán végképp nincs olyan támpontja, ami után haza találna.
12/40 A kérdező kommentje:
Szintén ez esetben is egy Beagle kutyáról van szó..
Kis település, ismeri a környéket, 5 év alatt gyakran futottunk a határban és a környéken.
Érdekes módon senki nem látta.. És mivel nem buta kutya azt sem hiszem el, hogy ne találjon haza.
2022. márc. 12. 23:05
14/40 A kérdező kommentje:
Igen volt.
2022. márc. 12. 23:10
15/40 anonim válasza:
Nincs Facebook OM és nem is lesz de biztosan van ott site ahol lopott kutyák vannak regisztrálva. Keress ilyeneket!
16/40 anonim válasza:
Állatorvost is kerdezhetsz. Nekem is lopták el kutyámat, tudom mit érzel.
Remélem előkerül!
17/40 anonim válasza:
A gazda felelőssége, hogy a kutyája ne tudjon se magában, se másban kárt tenni. Ez a nagyon felelős gazdának nem sikerült.
A gazda felelőssége, hogy a kutya ne legyen közterületen szabadon. (Bizony, ezt törvény tiltja.) Ezt a nagyon felelős gazdának nem sikerült betartani.
Ennyi a nagyon felelős tartásról... Mellesleg egy megfelelően nevelt kutya nem megy ki a nyitott kapun sem.
18/40 anonim válasza:
Beagle akkor ő gondolom kinti-benti kutya. Nálam igaz, hogy szökésbiztos a kerítés, de az ördög nem alszik, én felügyelet nélkül pisilni sem engedem ki a kistestű kutyámat. Gyerekkoromban két kiskutyánk elszökött, azt a fájdalmat többé nem szeretném átélni. Azóta sem tudni, hogy mi lett szegényekkel. Remélem tanulsz ebből az esetből. Kapuszabályt meg kell tanítani, engedély nélkül ne menjen ki. Amúgy meg a beagle pont extrém szökős fajta, nagyon oda kell figyelni rá.
19/40 anonim válasza:
Simán lehet hogy valami befogta és hazavitte. Az is lehet hogy ország másik végében van.
20/40 A kérdező kommentje:
Hajnal 04:00-tól este 18:30-ig dolgozok általában, de sokszor több műszakban. Ennek ellenére mindig meg volt 5 éven keresztül mindene, nem éhezett nem szomjazott jól érezte magát. A kerítéssel sem volt soha gond. Örülök azoknak akik otthon tudnak mindig lenni és csak a ház körüli dolgokkal foglalkoznak és nincs más dolguk.
2022. márc. 13. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!