Szeretem a kutyákat, de nem tudok velük élni. A párom a megkérdezésem nélkül hozott haza egyet, nem tudom mit csináljak?
Nagyon aranyos kiskutya, szivesen jatszom vele, de azonnal mennem kell a furdobe alaposan kezet mosni, ha a kutyahoz vagy a kutya holmijahoz nyulok.
tobbszor is kell naponta porszivoznom es felmosnom, mert nem birom a kutyaszoros padlot.
A kiskutya szobatiszta, aranyos, mindig bujna oda hozzam, hogy simogassam, de nem tudom magam mindig ravenni, mert azutan azonnal mennem kell hosszan kezet mosni.
Amugy nem vagyok manias, de a kutya megfogasa utan nagyon rossz erzesem van.
Elmulhat ez? Volt valakinek sajat vagy parjanal ilyen tapasztalata?
"Amúgy nem vagyok mániás"
Szerintem először mindenki ezt gondolja magáról, aztán kiderül hogy mégis.
"Amugy nem vagyok manias"
De az vagy.
A gyógyulás első lépése a beismerés, hogy legyen betegségtudatod. Utána menj pszichológushoz, semmi baj nincs ezzel, sokan vannak akiknek ilyen olyan problémájuk van. Viszont nem jó ha elhatalmasodik feletted mint pl most, mert a saját életedet dontod vele, hosszútávon a környezetedét is.
Ez egy mentett kutya, mar felnőtt, csak pici termetű, ezert nem tarhatjuk a kertben.
Massal kapcsolatban nincs kenyszerezes erzesem, teljesen atlagos kezmoso vagyok :)
1. Bunkóság megbeszélés nélkül 15-20 évre elkötelezni valakit egy kutyussal
2. Nem az a baj, hogy koszos a kutyus? Nekem is van olyan, hogy megsimizek egy kutyust és "zsíros", koszos a szőre, és akkor én is egyből úgy érzem, hogy kezet kell mosnom. De ha puha, selymes a szőre, akkor nincs ez az érzés. Talán próbáljátok megfürdetni, hátha segít. :)
3.
A szőr pedig nem fog elmúlni, mindig lesz belőle a padlón stb, de nem állapot, hogy naponta többször felmosol. Ezt csak elfogadni lehetne és megtanulni a szőrrel élni. (Meg persze normális időközönként, mondjuk hetente 1x felmosni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!