Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki úgy godolja, hogy a...

Aki úgy godolja, hogy a kutyának nincs helye a házban miért gondolja így, kifejtenéd?

Figyelt kérdés

Én a másik tábort erősítem, aki mégsem így gondolja, az kifejtené? Miért nem mehet be a kutya a házba?

Érdekel a véleményed, ennyi a célja a kérdésemnek, nem akarok veszekedést. :) Köszönöm a megértésed. :)

2022. jún. 26. 11:53
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
79%

21 jártál talán nálunk? Sosem volt kiküldve.

Az alagsori “vendégszoba” pont erre lett berendezve és amióta megkaptuk.

De nem tegnap kezdtem a kutyázást. A szüleimnél gyerek koromban mindig bejárása volt a kutyának az étkezőig, ahol az estéket töltöttük.

A leghidegebb téli estéken is csak átmelegedni jött be a kutya, pihengetett 1 órát, szeretett köztünk, de a végén mindig kéredzkedett kifelé.

2022. jún. 26. 16:11
 22/37 anonim ***** válasza:
17%

Egyszerűen nem vagyunk egyformák. Nem mindenki szereti ezt, ennyi.

A muszlimokat meg békén kellene hagyni, mert Magyarország egy szabad ország, bárki gyakorolhat bármilyen hitet. AZ meg, hogy valaki akár vallási okból nem tart bent kutyát a saját házában az legyen már az ő dolga, De ugye mindig a muszlimot kell támadni. Lehetne tanulni az elfogadásról kicsit.

2022. jún. 26. 18:17
 23/37 anonim ***** válasza:
21%
#22: Köszönöm. Csak szerettem volna egy másik szempontot is mutatni a kedves fórumozóknak.
2022. jún. 26. 18:54
 24/37 anonim ***** válasza:
15%

22 ki bántotta őket? Bírom a grállovagokat, akik ha épp nincs idegengyűlölet, akkor próbálnak feszültséget szítani, amiből ők jönnek ki a végén dicső lovagként.

Ha lenne vér a pucádban, akkor valamelyik muszlim országban prédikálnál az elfogadásról.

2022. jún. 26. 18:55
 25/37 anonim ***** válasza:
17%

Ki bántotta őket? Például az aki azt mondta, hogy menjenek olyan országba ahol Allah az Isten.

Elfogadás kapcsán meg csak annyit, hogy toleránsnak kellene lenned más vallásokkal, népcsoportokkal, vallásokkal szemben, de ez nem megy, mert csak vádaskodsz, hogy menjek prédikálni egy iszlám országba, Nem oda kell menni az elfogadásról prédikálni, ahol muszlim többség van, ugyanis ott nem nyomják el a nem muszlimokat, míg a nem muszlim többségű országokban pedig igen. Teljesen mindegy, hogy hova mész, ahol a muszlimok kisebbségben vannak, ott elnyomják őket. Elnyomják őket a keresztények, elnyomják őket a zsidók, elnyomják őket a hinduk. Pedig csak annyit kellene belátni, hogy egy az Isten.

2022. jún. 26. 19:07
 26/37 anonim ***** válasza:
17%
/Abdullah: Nincs mit. Teljesen érthető.
2022. jún. 26. 19:09
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

“Elfogadás kapcsán meg csak annyit, hogy toleránsnak kellene lenned más vallásokkal, népcsoportokkal, vallásokkal szemben, de ez nem megy,”

Hazudsz. Nem tudom mire alapozod, hogy nem megy. Egész jól éreztem magam németországban 1 hónapja egy törökországi iszlám szervezet buliján. A japán harcművészetekkel és a mögötte levő hittel is tisztában vagyok 29 éve.

“mert csak vádaskodsz, hogy menjek prédikálni egy iszlám országba,”

Ez nem vádaskodás, hanem egy tanács volt. De ezzel szemben is mindjárt támadólag lépsz fel.

Nem oda kell menni az elfogadásról prédikálni, ahol muszlim többség van, “

Ott is van kisebbség, ott prédikálj azok védelmében. Ja, hogy ahhoz már gyáva vagy.

“ugyanis ott nem nyomják el a nem muszlimokat, “

Ebben egészen biztos vagy? Mindenhol így van? Akkor miért menekülnek bizonyos országokból keresztények? Csak mert nincs jobb dolguk?

Szerintem meg csak szimplán egy lipsi vagy, aki mindenáron a toleranciáról akar papolni, és alig várja, hogy beleköthessen valakibe, és ráhúzhassa, hogy intoleráns.

2022. jún. 26. 19:19
 28/37 anonim ***** válasza:
3%

Maradjunk inkàbb a kutyàknàl emberek. Az Iszlàm keresztèny szemszögből nèzve mindig is tisztasàgmàniàs vallàs volt sztem.

A kutyàkat jellemzően őrző-vèdő ès terelő feladatokra tartjàk.

Egyèbkènt àltalàban faluhelyen a keresztènyek is. De mindenki ott tartja ahol szeretnè.

2022. jún. 26. 19:28
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

“ Például az aki azt mondta, hogy menjenek olyan országba ahol Allah az Isten.”

Megnéztem, milyen kontextusban mondta.

Ha elmennék mondjuk Afganisztánba élni, és ott verném a nyálam, hogy a mi istenünknek nem tetszik az ő országukban, nem háborodnék fel, ha azt mondanák, hogy menjek oda, ahol keresztények vannak.

Ez a tolerancia, nem az, hogy felmondom a mantrát, amit a számba rágtak. Odamegyek, elfogadom a rendszerüket.

Amikor elkezdtem harcművészettel, és a zen buddhizmussal ismerkedni, elfogadtam azt a hierarchikus rendszert, hogy itt nem az van, hogy majd mi eldöntjük, hogy mi van. Elfogadtuk, hogy mindenki előtt kuss a nevünk, aki felettünk áll. Hányszor hallottam ilyen libbant vernyákolást, amikor valamelyik edző kicsit katonásabban egzecíroztatta a csapatot, hogy “vele aztán senki nem beszél így, meg mitképzel nyünyünyü”.

Nem kötelező jönni. Én oda megyek valahová, elfogadom az ottani szabályokat.

Aki viszont a saját szabályait aránytalanul alárendeli másnak, az bomlasztja a közösséget, és káros a társadalomra.

2022. jún. 26. 19:31
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

“ Egyèbkènt àltalàban faluhelyen a keresztènyek is. De mindenki ott tartja ahol szeretnè.”

Igen, a városiak meg le is nézik emiatt őket.

2022. jún. 26. 19:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!