Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Azok akik számára nem érték a...

Azok akik számára nem érték a szüzességük! Miért gondoljátok így? Kifejtenétek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 15. 19:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
Mert ostobák és tudatlanok
2013. szept. 15. 19:06
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
A szüzesség nem érték, csak egy állapot. Attól, hogy valaki x évesen szűz mitől lenne jobb, mint a nem szűz társai. Se nem negatív, se nem pozitív.
2013. szept. 15. 19:07
 3/15 anonim ***** válasza:
26%
A másodiknál a pont. Lányoknál érték amúgy, srácoknál inkább átok, amitől minél előbb meg kell szabadulni. :D
2013. szept. 15. 19:08
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
#2, #3 Jól mondják.
2013. szept. 15. 19:11
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

1. Fizikai értelemben a lányok elég jelentős része már a szexuális élet megkezdése előtt "elveszti" a szüzességét, köszönhetően az aktív életmódnak és a sportnak.

2. Az első (néhány) aktus általában egyáltalán nem élvezetes, sőt, még az is megeshet, hogy a lánynak, ha túlzottan rágörcsöl, vaginizmusa lesz, és ez lehetetlenné teszi a behatolást. (Nekem így volt... akivel tartós kapcsolatban, alaposan megtervezve, rákészülve történt behatolás, hiába próbálkoztunk több alkalommal is! Aztán később egy laza kapcsolatban, ahol nem volt tét, átestem a dolgon, és nem bánom egyáltalán, hogy így történt...)

3. Nekem a szex kölcsönös örömforrás, nem pedig valami "jutalmazó eszköz", amivel a pasikat zsarolni lehet...

2013. szept. 15. 19:15
 6/15 anonim ***** válasza:

Mert ha te is 24f évesen szűz lennél te sem értékelnéd a legkevésbé sem.

Bámulatosan látszik mennyire értéktelen vagy a nők szemében.

Jólenne ha valaki szerelmes lenne beléd, vagy te belé ( mármint ha viszonozná ),de erről már letettem. Már azzal is beérném ha valakinek legalább annyira tetszenék, hogy lefeküdjön velem. Már egy csóknak is baromira örülnék. Csak nekem lenne nagy dolog, mindenkinek természetes már 14-15 éves kortól.

Egy minimális érdeklődés..., hogy valakinek számítasz valamit felbecsölhetetlen lenne.

Mielött felmerülne valakiben, hogy egy totál nyomorék vagyok, (a fenntieket leszámítva ) vannak barátaim, munkám, kocsim stb. Van életem, de bizonyos része nem jön össze.

2013. szept. 15. 19:23
 7/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem a szex hozzá tartozik egy rendes kapcsolathoz ,nem kell itt az a duma ,hogy a szerelem így szerelem úgy igenis kell a testiség én az első kapcsolatomban elég korán elvesztettem 16 voltam és azóta is azzal a fiúval vagyok akárki megkérdezi ,hogy mikor és elmondom mikor is hát azt a választ ,hogy milyen korai volt én nem bánom szerintem ez hozzá tartozik a kapcsolathoz nekem ez a véleményem ... És most jöhetnek a kommentek ,hogy r.b.nc vagyok de megnyugtatok mindenkit nem vagyok az!
2013. szept. 15. 20:08
 8/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert a világ kifordult magából. Régen a nőknél erény volt a szüzesség, miközben a férfiak legkésőbb 18 évesen átestek rajta egy hivatásos segítségével, akihez az apjuk vitte őket az akkor még üzemelő bordélyházak valamelyikébe.

Ma meg megfordult a dolog. A 16-18 feletti szűz lányok ritkábbak, mint a fehér holló, miközben egyre több férfi van, aki huszonévesen szűz. És nagyon sok olyan, aki még 30 évesen is csak annyit tud felmutatni, hogy rendszeresen jár prostituáltakhoz, de sem párkapcsolata, sem alkalmi kapcsolata nem volt még sosem.

Ezt egy férfi nagyon rosszul viseli.

A nők esetében meg a média meg a feminizmus, meg a szülői nevelés hiánya és az erkölcsök megszűnése tehető felelőssé, hogy odadobják magukat az első jött-mentnek és már sokszor serdülőkor előtt "halálosan szerelmesek" lesznek, miközben 10000-ből 1 olyan eset van, amikor tiniszerelemből életre szóló szerelem lesz.

Olvass bele egy női magazinba. Ott lesz benne, hogy nem is igazi nő az a nő, aki ne szexelt volna már több különböző férfitípussal, meg egyenesen buzdítják rá a nőt, hogy bár hazudni nem szép dolog, de hazudjon arról, hogy mennyi pasival volt a párja előtt, ha ez szóba kerül.

2013. szept. 15. 20:08
 9/15 LeftBehind ***** válasza:
63%

Miért nem gondolom értéknek?

1.Aki eddig megtudta,azóta úgy néz rám mint valami ufóra.

2.A csajok már rég tapasztalt srácokkal akarnak összejönni,senkinek nem kell egy szűz.

3.Frusztrált vagyok tőle,elég ha egy ölelkező párt látok az utcán és meg tudnék ölni valakit (leginkább magamat).

4.Mindenki orrba-szájba kefél,élvezi az életet én meg nemhogy az első csókomig,de még az első randii se jutottam el senkivel.

Ha a szüzesség erény,akkor nem akarom tudni mi számít átoknak.....

2013. szept. 16. 00:22
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

Pontosan ahogy a 9es mondja!

Emellett az érték amiért teszel valamit. Ha tanult, művelt vagy pl.: az érték. De a szüzesség olyasvalami, amit csak kapsz, mindenki így születik. Nem előny ha valaki szűz és nem hátrány ha valaki nem az. Nem szeretkezett még aki szűz, ennyi. Attól hogy szexel valaki, még nem lesz másnapra semmivel sem másabb szerintem, nem lesz kevesebb sem több. És nem elveszít valamit, hanem kap. Tapasztalatot. (26/F/igen, szűz vagyok)

2013. szept. 16. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!