Mitől érték, és miért kell büszkének lenni arra, hogy valaki sokáig szűz?
"És elsőnek lenni mindig is előkelő helynek számított, megtiszteltetés ha úgy tetszik."
- 14 évesen is lehet valaki szűz, és elvileg semmi nem zárja ki, hogy egy életre szóló kapcsolat alakuljon ki az egészből. Ahogy 20 évesen is el lehet kezdeni a nemi életet élni, hogy aztán váltogatja a partnereket.
Egyébként amúgy sem vonzó, hogy a másik fél felől közelítjük meg a dolgot. Mert persze "nagy királyság" szűz lánnyal összefeküdni, de van egy kis hímsovinizmus abban, miért is érték ez.
Pont hogy ez az kérdező. Semmitől. De amúgy kb jól meg is fogalmaztad amit gondoltam, tehát nem az ellenkezője a mérvadó, hogy veszítsd el mert csak nem.
De néha már olyan hülye kérdéseket írnak hogy úgy ír magáról mintha valami felsőbb rendű akárki lenne., Nem is értem..
Meg amikor 30 éves nőnek írják, jaaaj ez inkább becsülendő dolog meg hablabla. Hagyjuk már. Mert akkor aki korábban elveszti az meg egy morálok nélküli erkölcstelen r-ibanc/fiú megfelelője. Meg azért nem lehet mindent ezzel magyarázni. Nem ne feküdjön le fűvel fával, de például ahogy itt írta valaki, na szerintem a szüzesség elvesztése nem = a felvárós átment rajta.-
Persze szép dolog meg minden de itt olyan dolgokat tudnak írni hogy az már tényleg fárasztó. Én se igazán tudom miért kéne rá büszkének lenni, "húúúhúúú emberek sikerült!! 32 éves vagyok és még szűz!! YEAaa, nem törtem meg!!" "Ezaz JÓZSI!! ügyes vagy!!Büszke lehetsz magadra!"
Meg ez az érték juuj, szóval jó érték, de.. na szólva nem kell túlzásokba esni, ennyi. Mert sokszor röhelyes ami itt folyik.
"Mert legalább tudom hogy nem ment át a csajon a fél város."
Mert ugye a falu k*rvái és a szűzlánykák között nincs semmi átmenet?
A szüzesség pedig nem érték, hanem egy állapot, mint amikor kihullanak a tejfogaid, vagy nősz 10 centit egy nyár alatt.
nem akarlak elkeseríteni kérdező de életre szóló kapcsolatok nincsenek!
akiről azt látod, hogy már 40-50 éve együtt vannak azok voltak mással is, ez van ilyen a világ régen sem volt örökké tartó szerelem most sincs
Az az érték, hogy megvárod az első olyan embert, akit tényleg szeretsz. És azzal veszted el. Maga az emlék is egy érték.
Én így voltam,elég sokáig voltam szűzlány, de sosem fogom megbánni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!