Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, akinek érték, ha még szűz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 00:29
1/16 anonim válasza:
Szerintem érték,bár én már nemvagyok az,de jobbvolt mig az voltam..és megbecsültem..mainapig is dicsérem a szüz csajokat
2/16 anonim válasza:
Hát én akkor most jelentkezek.
19
3/16 anonim válasza:
nemrég töltöttem a 17-et és még szűz vagyok. én nem az Igazit várom, csak egy srácra akivel szívesen lefeküdnék :)
4/16 anonim válasza:
Nekem már nem, sajnos. De inkább magammal viszem a sírba, mint hogy kalandban veszítsem el.
5/16 anonim válasza:
különösebben nem érint meg a dolog, mert nem olyan hű de nagy dolog az, h még mindig az vki. Nem az ókorban élünk. Nem fogok akárkivel lefekdüni, de nem is fogok hirdetni h 18 évesen szűz vagyok
7/16 anonim válasza:
mi ebben olyan értékes? ha valaki szerelmes és bízik a partnerében, akkor veszítse csak el, ezáltal pedig nem veszít semmi értékeset. az már más kérdés, ha csak úgy összefekszik egy lány valakivel, "mert miért ne?", főleg, ha fiatal.
8/16 anonim válasza:
17 vagyok, tény, hogy nem vagyok szűz, de annak adtam akinek szerettem volna:) és lassan 3 éve boldogan megvagyunk:)
9/16 anonim válasza:
19 vagyok, de nem gondolok magamra úgy, mint érték - mármint a szüzesség miatt. Így alakult. Én szerelmet szeretnék, normális kapcsolatot.
10/16 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy értékesebb vagyok azoknál a kortársaimnál, akik nem szüzek, azért, mert én szűz vagyok. Nem ettől leszek értékesebb.
Szerintem a szüzesség nem olyan nagy érték. Tény, hogy én szerelemből szeretném majd elveszíteni, akkor, amikor már nem lesz bennem semmilyen kétely, kérdés. Remélem találok majd ilyen fiú, aki megért:)
16 évesen pedig egyébként is szerintem az a normálisabb, ha szűz vagyok, bár a mai világban ez már lehet, hogy nem így van.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!