Miért ilyen nagy érték a lányok szüzessége?
mert ha nem izgulsz fel eléggé, akkor bäszottul fáj az elvesztése!
felizgulni meg nemigazán lehet annyira, ha nem olyannal vagy, aki sokat számít neked..
Azért "érték" sokak szerint a lányok szüzessége, mert manapság a legtöbben nem túl sokáig tartják meg... Azt pedig ugye tudjuk, hogy például az arany is a ritkasága miatt értékes. Ennyi az egész.
Egyébként szerintem is kicsit fel van fújva ez a szüzesség dolog, annak ellenére, hogy számomra a mai napig nagyon jó emlék az elvesztése, mert azzal az emberrel vesztettem el, akibe még ma is szerelmes vagyok.:)
Az pedig, hogy miért elítélendő, megint csak elég egyértelmű szerintem. Ne mondja nekem senki, hogy aki buliban veszíti el, az élvezi, akiben pedig annyi tartás sincs, hogy egy pasinak nemet mondjon egy olyan dologra, amit nem élvez, annak nagy bajok vannak az önbecsülésével. Ha én pasi lennék, nem sokba néznék egy ilyen csajt, mert nem éppen imponáló, hogy valaki annyiba sem nézi magát, hogy ne tegye egyből szét a lábát.
Ettől függetlenül tényleg mindenki azt csinál, amit akar, viszont párkapcsolati szempontból ez egy nagy hiba szerintem...:)
> felizgulni meg nemigazán lehet annyira, ha nem olyannal vagy, aki sokat számít neked..
Hát ez így nem igaz. Attól függ hogy kiről van szó. Vannak olyan nők akik egy megerőszakolást is képesek élvezni. És vannak olyan nők akik egy görög félistentől se izgulnak föl.
Kérdező, azt kellene eldönteni, hogy annak a bizonyos lánynak (vagy épp neked?) mennyire nagy érték.
6osnak igaza van!
mint fiú megmondom, undorítónak tartom az ilyen ócska viselkedést.. ha valamit sűrűn és bárkivel teszel, az elveszti az értékét, és nem mellesleg az élvezeti faktorát is! női társaságban most nehezen fogok példát mondani, de vegyél egy jó minőségű belga fekete sört, vagy valami általad nagyon imádott csokit és idd/edd meg.. jó ugye? tedd meg ezt minden nap, és meg fogod unni hamar:) a szex is ugyanez csak még pláne, hogy a szex állítólag egy belsőbb, intimebb kapcsolatot feltételez, és ha buliban csinálod csakúgy akárkivel, akkor kb ennyit az viszlát intim kapcsolat, helló tripper:D
szóval a szexben az élvezet felét nem az adja, hogy bedugja-kihúzza, hanem a személy is! egy jöttment cicababa, engem sem izgat fel, hiába lóg ki a csöcse, de egy visszafogott lány, akivel régóta ismerjük egymást és esetleg egy kis ártatlannak tűnő, de valójában forró mondat, mozdulat, pillantás prímán fel tud tüzelni:P
Engem biztos meg fognak itt kövezni ezért, de nekem nem olyan "érték" ez. Szerintem kicsit túl van lihegve, én úgy gondolom ez csak egy biológiai állapot.
Azt el lehet mondani, hogy ha nem izgulsz fel kellőképpen fájdalmas lesz meg hasonlókat.
Amiben én a kivetnivalót látom, hogy kis csitrik (meg nagyobbak is) ott és akkor, amikor éppen rájuk jön a kangörcs, mint az állatok. (Buliban és hasonló nyilvános helyen.) Szerintem ez csak arra a 2 (vagy több) emberre tartozik, magányügy és intimitását veszti ha ezt mások is végignézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!